Izmir Midilli Ship Expeditions alkoi

Izmir Midilli Ship Expeditions alkoi
Izmir Midilli Ship Expeditions alkoi

Jatkaessaan työtään Izmirin pääkaupunkiseudun pormestarin Tunç Soyerin tavoitteen mukaisesti tehdä Izmiristä maailmankaupunki, Izmirin metropolikunta vauhditti merimatkailua. kazanaloitti Izmir-Midilli lennot. İZDENİZ:n alla palveleva İhsan Alyanak -matkustaja-alus lähti İzmir Alsancakin satamasta lähes 50 matkustajan kanssa. Laiva palaa Lesboksesta sunnuntaina.

Izmirin pääkaupunkikunta vauhditti merimatkailua. kazanaloitti Izmir-Midilli lennot. Ensimmäinen İZDENİZin pääosaston koordinoimista tutkimusmatkoista tehtiin tänään. İZDENİZ Hallituksen puheenjohtaja Hakan Erşen ja İZDENİZ:n toimitusjohtaja Ümit Yılmaz jättivät hyvästit İhsan Alyanak -alukselle, joka lähti İzmir Alsancakin satamasta lähes 50 matkustajan kanssa. İhsan Alyanak lähtee İzmir Alsancakin satamasta kello 09.30 joka perjantai kesän aikana ja saapuu Lesbokseen 2 tunnin ja 45 minuutin matkan jälkeen. Laiva lähtee Lesboksesta Izmiriin sunnuntaisin klo 17.30.

Erşen: "Olemme erittäin onnellisia"

Merimatkailun kiihtyminen pandemian jälkeen kazanİZDENİZ Hallituksen puheenjohtaja Hakan Erşen, joka totesi, että he laskevat päiviä saariretkien aloittamiseen, sanoi: "Olemme erittäin iloisia. İZDENİZ-perheenä olemme odottaneet tätä päivää kaksi vuotta. Järjestimme nämä tutkimusmatkat presidenttimme Tunç Soyerin näkemyksen mukaisesti. Teimme ensimmäisen matkamme, lähdimme noin 50 matkustajan kanssa. Onnea, hän sanoi.

Yılmaz: "Ensimmäistä kertaa 17 vuoteen"

İZDENİZin toimitusjohtaja Ümit Yılmaz sanoi: "Suoritamme tänään ensimmäiset tutkimusmatkat İzmirin, joka on maamme kolmanneksi väkirikkain kaupunki, ja Lesboksen, Kreikan kolmanneksi suurimman saaren, välillä. Todella tärkeä päivä. Suunnittelimme tehdä 12 tutkimusmatkaa Izmiristä. Voimme molemminpuolisesti lisätä matkojen määrää Izmir-Midillin ja Midilli-Izmirin välillä saatujen vaatimusten mukaisesti. Tämä on ensimmäinen oman kansallisen lipun alla purjehtivan risteilyaluksen lähtö Izmirin satamasta sitten vuoden 2005. 17 vuotta myöhemmin… Siksi siitä tulee entistä tärkeämpää. Tämä käytäntö näyttää esimerkkiä, Izmiriin saapuvien alusten määrä kasvaa. Haluan kiittää presidenttiämme Tunç Soyeria hänen tuestaan ​​retkikunnan suunnittelusta viimeiseen hetkeen asti. Haluan myös kiittää kuljetusosastomme, İZDOĞA-yhtiömme ja TÜRSAB:n tuesta."

Edestakainen lippu maksaa 85 euroa

Liput myydään verkossa osoitteessa Bilet.izdeniz.com.tr. Lisäksi lippuja voi ostaa käsin İzmir Alsancakin satamassa avatusta İZDENİZ-myyntitoimistosta. Tarkempia tietoja haluavat soittaa numeroon 0501 535 3535 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen midilli@izdeniz.com.tr. Kansalaiset, joilla on vihreä passi ja Schengen-viisumi, hyötyvät ponimatkoista. Edestakaisen lipun hinta on 85 euroa ja yhdensuuntaisen lipun hinta 50 euroa. 7-12-vuotiaat lapset saavat 50 % alennuksen. 0-6-vuotiaat lapset voivat matkustaa ilmaiseksi.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar