Historiallinen Sakarya-silta saa koristeellisen rakenteen

Historiallinen Sakarya-silta saa koristeellisen rakenteen
Historiallinen Sakarya-silta saa koristeellisen rakenteen

Pääkaupunkiseudun kunta tekee historiallisesta Sakarya-sillasta, yhden kaupungin symboleista, koristeellisen. Sillalle tulee uudet kasvot kaupungin estetiikkaa lisäävällä teoksella.

Sakaryan pääkaupunkikunta lisää töihin uudella, joka lisää kaupungin estetiikkaa. Metropolitan tekee Sakaryajoen historiallisesta Sakarya-sillasta koristeellisen. Huonon kuvan aiheuttaneiden sillan ja sen julkisivujen puhdistuksen jälkeen alettiin asentaa ja maalata koristekaiteita.

Julkisivuihin tehdään koristeellisia kaiteita

Aiheesta annetussa lausunnossa: ”Annamme työllämme Sakaryajoen varrella sijaitsevalle historialliselle Sakarya-sillalle esteettisen ilmeen. Koristelemme kaiteet sillalla, joka on yksi kaupungin symboleista, alkuperäisen muotonsa mukaisesti. Olemme tulleet maalausprosessin loppuun. Saavutamme toimintamme kaikilla rintamilla lyhyessä ajassa. Teemme myös tarvittavat huolto- ja korjaustyöt sillan pinnalla. Kaikkien toimenpiteiden päätteeksi saamme historiallisen Sakarya-sillan kaupunkimme palvelukseen uudistetussa muodossaan.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar