CHP Bolun pormestari Tanju Özcan lähetettiin karkotuspyynnöllä

CHP Bolun pormestari Tanju Ozcan lähetettiin karkotuspyynnöllä
CHP Bolun pormestari Tanju Özcan lähetettiin karkotuspyynnöllä

CHP:n keskusjohtokunta (MYK) päätti lähettää Bolun pormestarin Tanju Özcanin korkean kurinpitolautakunnan käsiteltäväksi lopullisella karkotuspyynnöllä.

CHP:n paikallishallinnon varapuheenjohtajan Seyit Torunin kirjallinen tiedote on seuraava:

”Päämajamme seuraa herkästi Bolun pormestarin Tanju Özcanin jonkin aikaa esittämiä asenteita ja käyttäytymistä. Tässä yhteydessä päämajamme varoitti Tanju Özcania suullisesti monta kertaa. Lisäksi eräs nainen ohjattiin korkeaan kurinpitolautakuntaan ja sai "varoituksen" lausunnoista, joita hän käytti kertoessaan muistoaan maanmiehestään. Tanju Özcanin dialogi, seksistiset kommentit ja puheet naispuolisen kunnanvaltuutetun kanssa Bolun kunnanvaltuuston kokouksessa 16 hänen "varoituslauseensa" jälkeen arvioitiin kattavasti Keskusjohtokuntamme kokouksessa 2022. Tässä asiayhteydessä; Bolun pormestari Tanju Özcan on yksimielisesti päätetty lähettää korkeaan kurinpitolautakuntaan "ennalta varautuvalla" pyynnöllä "lopullista erottamista" hänen asenteensa ja käyttäytymisensä vuoksi, jotka eivät sovi yhteen puolueen vastuun kanssa.

Kuka on Tanju Ozcan?

Tanju Özcan (s. 12. joulukuuta 1973, Mengen) on turkkilainen lakimies ja poliitikko. Hän toimi Bolun varajäsenenä vuosina 2011-2019. Hänet valittiin Bolun pormestariksi republikaanisesta kansanpuolueesta (CHP) vuoden 2019 paikallisvaaleissa.

12. joulukuuta 1973 molemmat opettajat; Hän syntyi Turnaköyssä, Bolun Mengenin piirissä Galip Beyn ja Emine Hanımin lapsena. Valmistuttuaan Ankaran yliopiston oikeustieteellisestä tiedekunnasta hän työskenteli freelance-lakimiehenä. Ennen kuin hänet valittiin varajäseneksi, hän jatkoi tehtäväänsä kunnanvaltuuston jäsenenä ja Bolusporin johtajana.

Hän pääsi parlamenttiin ensimmäistä kertaa republikaanien kansanpuolueen Bolun kansanedustajana Turkin vuoden 2011 parlamenttivaaleissa. Turkin suuri kansalliskokous XXIV. Hän oli presidenttikauden virkailijan jäsen. Hän palasi parlamenttiin CHP Bolun kansanedustajana kesäkuussa 2015 pidetyissä Turkin parlamenttivaaleissa, joissa yksikään puolue ei kyennyt saavuttamaan vaadittua määrää paikkoja ollakseen yksin vallassa. Hän pääsi parlamenttiin CHP Bolun kansanedustajana marraskuun 2015 Turkin parlamenttivaaleissa. Hänet valittiin jälleen Bolun varajäseneksi Turkin parlamenttivaaleissa 2018.

Hän oli CHP:n Bolun kaupunginjohtajaehdokas ensimmäistä kertaa 29. maaliskuuta 2009 pidetyissä paikallisvaaleissa, mutta häntä ei valittu. 10 vuoden ja 3 kansanedustajan kauden jälkeen hänet asetettiin jälleen CHP:stä Bolun pormestariksi 31 pidetyissä kunnallisvaaleissa. Özcan valittiin pormestariksi äänin 2019. Huhtikuun 52.71. päivänä 5 hän otti pormestarin viran edeltäjältään Alaaddin Yılmazilta vannomalla Koraanin valan omasta pyynnöstään. Hän erosi eduskunnasta.

Hän on naimisissa, hänellä on yksi lapsi ja hän puhuu sujuvaa englantia ja keskitasoa saksaa.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar