Armeijan moottoripyöräfestivaali henkeäsalpaava

Armeijan moottoripyöräfestivaali henkeäsalpaava
Armeijan moottoripyöräfestivaali henkeäsalpaava

Toista kertaa tänä vuonna yhteistyössä Ordun pääkaupunkiseudun ja Ordu Motorcycle Clubin kanssa järjestettävä Ordu Motorcycle Festival (MOTOFEST) kokosi yhteen moottoripyöräharrastajia ympäri maata.

Festivaali järjesti erilaisia ​​tapahtumia, jotka pidettiin Durgunin vesiurheilukeskuksessa ja leirintäalueella ja joka toi yhteen satoja moottoripyörän ystäviä Ordussa. Festivaali, joka alkoi perjantaina 24. kesäkuuta telttojen pystyttämisellä ja yöpymisellä Gülyalı Durgunin vesiurheilukeskuksessa ja leirintäalueella, päättyi kaupunkikierroksen, Birkan Polat Motoshown, Ordu Metropolitan Municipality City Orchestra -konsertin, Dj Ozzy -konsertin ja erilaisten ohjelmien jälkeen. 25-26 kesäkuuta.

Turkin moottoripyöräakrobatian mestari Birkan Polat esitteli festivaaleilla henkeäsalpaavia esityksiä, ja moottoripyöräharrastajat kokivat unohtumattomia hetkiä. Adrenaliiniharrastajat yhteen tuova festivaali sai osallistujilta täydet pisteet.

"Tämä laitos EI OLE VAIN ARMEIJALLE, vaan KAIKELLE TURKILLA KAZANNOUSEVA TYÖ”

Ordun pääkaupunkiseudun kunnan apulaispormestari Adem Atik sanoi, että Stagnant Water Sports and Camping Area ei ole vain Ordulle vaan koko Turkille. kazanHän sanoi, että se oli taideteos.

Varapuheenjohtaja Atik jatkoi sanojaan seuraavasti:

”Muutimme Turkissa uuden suunnan tekemällä tästä paikasta Static Water Sports Center, jossa on kanoottipuisto, purjehduspuisto, moottoripuisto, parkkipaikka ja karavaanipuisto, perustuen ajatukseen, miten ministerimme Mehmet Hilmi Güler voisi arvioida tätä. kaunis alue lentokentän vieressä Metropolitan Mayorship -prosessin aikana. Tämä paikka kaikella suunnittelullaan ja suunnittelullaan on ollut erittäin hyvää työtä ministerimme vaivannäöllä ja tuella. Teos, joka ei kuulu vain Ordulle, vaan koko Turkille. kazanhuusi. Tänä vuonna pidämme täällä toisen MOTOFESTin. Viime vuonna kysyntä oli kovaa. Lähes 44 kerhoa ja lähes 1500 autoilijaa kokoontui Orduun. Kaupunkikierros tehty. Kaikki täällä ovat erittäin hyvässä sekoittumisympäristössä. Olemme iloisia voidessamme järjestää toisen festivaalin pandemian jälkeen. Ministerillemme, lähetämme kaikkien osallistujien puolesta tällaisen laitoksen maakuntaamme ja maahamme. kazanKiitos paljon, että nostit sen esiin."

”Olemme iloisia voidessamme mainostaa KAUPUNGEMME TÄLLAISELLA ALUEELLA”

Ordu Motorcycle Clubin presidentti Mehmet Ataç ilmaisi myös ilonsa kaupungin mainostamisesta ja ihmisten vastaanottamisesta sellaisella alueella ja sanoi: "Tavoitteemme on varmistaa, että kaupunkiamme tunnustetaan ja sitä edistetään sosiaalisessa ja kulttuurisessa mielessä. Kaikki vierailijat sanoivat, että he eivät olleet koskaan ennen nähneet tällaista aluetta, sellaista tasoa. Se on erittäin nautinnollinen tila, jota kaikki voivat käyttää ja jossa tällaista toimintaa voidaan järjestää. On huomionarvoista, että jopa wc-tiloissa on ilmastointi. Olemme erittäin iloisia voidessamme olla sellaisella alueella, mainostaa kaupunkiamme ja isännöidä näitä ihmisiä täällä. Kaupunginjohtajamme Dr. Haluamme kiittää suuresti Mehmet Hilmi Güleriä ja hänen tiimiään.

“EN OLE KOSKAAN NÄHTÄNYT TÄLLAISTA TILAA MISSÄÄN TURKISSA”

Turkin moottoripyöräakrobatian mestari Birkan Polat, joka saapui Orduun festivaalin puitteissa ja henkeäsalpaavilla esityksillä, huomautti, ettei hän ollut koskaan nähnyt tällaista paikkaa missään Turkissa, ja sanoi: "Haluan kiittää Ordun pääkaupunkiseutua kutsua minut tänne. Minusta organisaatio oli täydellinen, kaikki on erittäin mukavaa. Alue on kaunis. En ole nähnyt tällaista laitosta missään Turkissa, mukaan lukien leirintäalue ranta-alueella. Kaikki on ihanaa. Olin vieraillut Boztepessa käyttäessäni tätä reittiä aiemmin. Minulla oli myös mahdollisuus käyttää köysirataa. Se on myös erittäin mukava tunnelma. Kutsun kaikki tulemaan katsomaan. Haluan myös kiittää presidenttiämme tästä tilasta ja organisaatiosta."

“ORDU ON ESIMERKKIKAUPUNKI KAIKKIIN”

Moottoriharrastajat, jotka olivat Ordussa 3 päivää osana festivaaleja, ilmaisivat pitävänsä laitoksesta ja järjestelystä erittäin paljon ja sanoivat: ”Tämä on erittäin kaunis laitos, jossa ei ole puutteita. Se on puhdas alue. Vaikka roska putoaisi lattialle, he poimivat sen välittömästi. Kaikki on erittäin järjestyksessä. Tällaiset organisaatiot ovat tekosyy moottoripyöräyhteisössä, ystävyyssuhteet vahvistuvat ja saamme uusia ystäviä. Ordu on jo esimerkillinen kaupunki kaikin puolin. Haluamme kiittää presidenttiämme sekä tästä tilasta että organisaatiosta."

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar