Adana 15. heinäkuuta Marttyyrien silta Yksi Turkin tekniikan ylpeäprojekteista

Adana July Martyrs Bridge Yksi Turkin tekniikan ylpeä projekteista
Adana 15. heinäkuuta Marttyyrien silta Yksi Turkin tekniikan ylpeäprojekteista

Liikenne- ja infrastruktuuriministeri Adil Karaismailoğlu ja moottoriteiden pääjohtaja Abdulkadir Uraloğlu ja mukana oleva valtuuskunta vierailivat Adanassa 20. heinäkuuta Martyrs Bridgen rakennustyömaalla maanantaina 15. kesäkuuta. Ministerimme, joka teki rakennustyömaalla tarvittavat tutkimukset ja sai viranomaisilta tiedon viimeisimmästä tilanteesta, antoi hankkeesta tiedotteen lehdistölle.

Ministerimme totesi, että investoinnit tuovat nopeutta, säästöjä ja mukavuutta ihmisten arkeen; ”Saamme myös työmme tuloksia, ja olemme ylpeitä saadessamme tuoda ne yhteen kansakuntamme kanssa. Saimme valmiiksi 1915 Çanakkale-sillan, joka on yksi Turkin tekniikan ylpeä projekteista ja maailman pisin riippusilta, neljässä vuodessa; esitettiin kansakunnallemme. Heti sen jälkeen toimme Tokatin yhteen lentokentän kanssa. Avasimme Malatya Ring Roadin, joka palvelee 4 maakuntaa. Antalyan Phaselis-tunnelin avulla tarjosimme kansalaisillemme mahdollisuuden turvalliseen ja mukavaan matkaan. sanoi.

"Avaamme projektimme vuoden 2023 ensimmäisellä puoliskolla"

ministeri Karaismailoğlu, joka antoi teknisiä tietoja 15. heinäkuuta rakenteilla olevasta marttyyrien sillasta; "Olemme suunnitelleet yli miljardin 15 miljoonan liiran investoinnin heinäkuun 1. päivän marttyyrien sillalle. Meidän sillamme on 351 669 metriä pitkä ja siinä on 23 jänneväliä. Viime vuoden rakennustöiden aikana; Suoritimme sillan paaluperustuksen, porapaaluvalmistuksen, lattiapalkkien valmistuksen, perustusten korkeusbetonin valmistuksen. Olemme saavuttaneet 2021 prosentin fyysisen realisoinnin sillalla, jonka rakentamisen aloitimme elokuussa 56. Otamme projektimme käyttöön vuoden 2023 ensimmäisellä puoliskolla." käytti ilmaisuja.

”Kaupunkimme pohjoisosassa tulee suuri helpotus liikenteeseen”

Ministerimme sanoi, että heinäkuun 15. päivän marttyyrisillan käyttöönoton myötä kaupungin pohjoisosan liikennetiheys helpottuu suuresti; Hän korosti, että stadionin keskeytymätön yhteys Çukurovan yliopistoon, Alparslan Türkeşin tiede- ja teknologiayliopistoon, kaupunginsairaalaan ja nykyiseen Adana-Mersin-moottoritielle varmistetaan ja kaupunkiliikenteestä tulee myös paljon turvallisempaa.

"Heinäkuun 15. marttyyrien silta on yksi kunniaprojekteistamme"

Korostaen, että he pyrkivät tarjoamaan palveluita, joita Adana ei ole ennen nähnyt, ministerimme jatkoi puhettaan seuraavasti:

”Ylitämme läpipääsemättömät vuoret tunneleilla, joita teemme eri puolilla maata. Ylitämme syviä laaksoja nopeasti, turvallisesti ja taloudellisesti maasiltaillamme ja silloillamme. Lisäksi rakennamme kehäteitä helpottaaksemme kaupunkiliikennettä valtateidemme kaupunkiristeyksissä. Joskus luomme syvälle juurtuneita ratkaisuja, jotka helpottavat kaupunkiliikennettä kaupungin luonnollisten tekstuuriemme edessä. 15. heinäkuuta Cities Bridge on yksi kunniaprojekteistamme

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar