Ympäristövapaaehtoiset keräsivät Erciyesissä 4,8 tonnia jätettä

Ympäristövapaaehtoiset keräsivät tonnia jätepoliisia Erciyesiin
Ympäristövapaaehtoiset keräsivät Erciyesissä 4,8 tonnia jätettä

Luonnonystävät, jotka kokoontuivat huippukokoukseen puhtaaseen Erciyesiin, siivosivat ympäristöä osana Blue & Green Day in Erciyes -tapahtumaa. 300 hengen tilaisuudessa kerättiin 4.8 tonnia jätettä.

Kayseri Erciyes Inc. Perinteiseksi tehty ja joka vuosi järjestettävä Blue & Green Day in Erciyes järjestettiin tänä vuonna lauantaina 11 Maailman ympäristöpäivän yhteydessä.

Toiminta, joka toteutettiin iskulauseella "Käsi kädessä puhtaan Erciyesin puolesta", toteutettiin Kayserin pääkaupunkiseudun, Kocasinanin kunnan, Melikgazin kunnan, Kayturin, Kayseri Transportation Inc:n, kansalaisjärjestöjen, urheiluseurojen ja luonnon tuella. ystäville, joilla on ympäristötietoisuus.

Ympäristövapaaehtoiset, jotka kokoontuivat Tekir Kapın alueelle 2.200 metriin, jaettiin eri ryhmiin; telttaleirintäalue, polkuja, päivittäinen piknik-alue ja peltojen siivous tabbylampialueella. 300 hengen tilaisuudessa kerättiin 4,8 tonnia jätettä.

Tässä toiminnassa, joka vaikutti lasten ympäristötietoisuuden muodostumiseen, päiväkodin oppilaat siivosivat ja pitivät hauskaa. Sitten lapset kastelivat kätensä maalipurkkiin ja tekivät seinille kädenjäljen ja loivat värikkäitä kuvioita pienillä käsillään.

Ohjelman jälkeen kaikille tapahtumaan osallistuneille annettiin Ball Velvet -kukka päivän muistoksi.

Kayseri Erciyes AŞ sanoo, että he pyrkivät luomaan ympäristötietoisuutta ihmisissämme. Suunta. Vaihtokurssi. Presidentti DR. Murat Cahid Cıngı sanoi: "Erciyes-vuoresta on tullut arvo ei vain Kayserillemme, maallemme, vaan myös koko maailman ihmiskunnalle. Vieraamme kaikkialta maailmasta tulevat Erciyesiin. Tämä intensiivisesti käytetty ympäristö saastuttaa väistämättä ympäristöä. Vaikka kunnamme, erityisesti Metropolitan, Melikgazi ja Hacılar kunnat, keräävät jatkuvasti saasteita ja jätettä tänne, jätteet jäävät ympäristöön, koska vuoristostamme on tullut asuintila; Se likaantuu esimerkiksi tuulen tyypin, tuulen takia ja luo huonon kuvan. Me vapaaehtoisina, vuoren ystävinä, ei vain Erciyesin johdossa, vaan myös partiolaisina, opiskelijoina, hiihtäjinä ja urheilijoina, jotka rakastavat vuoristoa kaupungissamme; Tämän huonon kuvan poistamiseksi tapaamme joka vuosi kesäkuun ensimmäisellä viikolla Blue & Green Day -tapahtumassa Erciyesissä. Puhdistamme omin keinoin kohteliaisuuden perusteella saastuttamamme ja vuoren vahingoittamamme paikat. On välttämätöntä kantaa mukana sosiaalista herkkyyttä, jotta voimme sekä hyötyä tästä kauniista vuoresta ja tunnelmasta että jättää se tuleville sukupolvillemme. Haluan kiittää teitä siitä, että toimitte herkästi tässä tietoisuudessa ja ajatuksessa ja että tulitte tänne ja osallistutte toimintaan. "sanoi

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar