Times, yksi Izmirin uusimmista paikoista, avattiin Serdar Ortaç -konsertilla

Yksi Izmirin uusimmista paikoista, Times Opened Serdar Ortac -konsertti
Times, yksi Izmirin uusimmista paikoista, avattiin Serdar Ortaç -konsertilla

Maailmanmerkki Times, New York, Worms, Milano, jota seuraa upea seremonia Narlıdere Sahilevlerissä.

Avajaisissa lavalle noussut Serdar Ortaç kaipasi fanejaan Izmiristä. Ortaç on jälleen Times Stagella lokakuussa.

Narlıderen piirikuvernööri Suat Dervişoğlu, Bayraklı Piirikuvernööri İbrahim Süha Karaboran, Narlıdere pormestari Ali Engin, Çiğli Utku Gümrükçü pormestari, Narlıdere apulaispormestari İsmail Ay, Gisider Merve Civelekin presidentti, yhdistysten johtajat ja kansalaisjärjestöjen edustajat osallistuivat. Nauhaseremonian jälkeen İzmirin asukkaat nauttivat DJ-esityksen parissa kuuluisan laulajan Serdar Ortaçin kanssa.

Murat Yeniceri, yksi Timesin perustajista, sanoi: ”Muiden maiden jälkeen avasimme Timesin Izmirissä suurella sijoituksella. Times on maailmanbrändi. Meillä on sivuliikkeet New Yorkissa, Wormsissa, Milanossa. Euroopan ja Amerikan jälkeen avasimme uusimman konttorimme Izmirissä. Tapahtumapaikallamme on kolme konseptia nimeltä Times Stage, Times Chief ja Times Garden. Kutsumme kaikki Izmirin asukkaat Timesiin hauskanpitoon ja makuun. Lisäsimme perinteisiin liharavintoloihin modernia ilmettä. Kaikista ruoistamme on tehty vieläkin herkullisempia kokkimme moderneilla yksityiskohdilla. Tulemme jatkossakin isännöimään arvokkaita artistejamme Times Stagellamme kesällä ja talvella."

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar