Vuoteen 2026 asti 64 National Electric Main Line -veturia on kiskoilla

National Electric Main Line Veturi on kiskoilla vuoteen asti
Vuoteen 2026 asti 64 National Electric Main Line -veturia on kiskoilla

Turkin tasavallan valtionrautatiet (TCDD) jatkaa pyrkimyksiään tuottaa tarvittavat junat paikallisesti tai korkealla paikkakunnalla. TCDD Taşımacılık AŞn pääjohtaja Hasan Pezük sanoi puhuessaan parlamentaarikomissiossa: "Investointiohjelmassamme on tarkoitus toimittaa 2026 kansallista sähköveturia TÜRASAŞn pääosastolta vuoteen 64 asti."

Puhuessaan komissiossa TÜRASAŞn pääjohtaja Mustafa Metin Yazar sanoi: "Suunnittelukyky sähkövetureiden valmistuksessa. kazanTavoitteena on vähentää maamme ulkomaista riippuvuutta tällä alalla nostamalla paikkakuntaastetta 60 prosenttiin.

Laitos kehittää uusia hankkeita varmistaakseen, että sen tarvitsemat junat, veturit ja vaunut tuotetaan paikallisesti tai korkeilla paikkakunnalla.

Vuoteen 2026 mennessä toimitetaan 64 kansallista sähköveturia

Toimitusjohtaja Pezük sanoi: "Nouseva paikallinen hintamme edistää kestävästi matkustaja- ja rahtikuljetuksiamme. Tässä yhteydessä investointiohjelmassamme olevien TCDD:n sähköistysprojektien valmistumispäivien mukaisesti TÜRASAŞn pääosastoltamme on tarkoitus toimittaa 2026 kansallista sähköistä pääjohtoveturia vuoteen 64 asti. Samoin jatkamme työskentelyä 20 diesel-sähköisen päälinjaveturin hankinnassa TÜRASAŞ-pääosastoltamme", hän sanoi.

Tuotanto kotimaisella ja kansallisella pääomalla

Pezük totesi saavansa 3 kotimaisella ja kansallisella pääomalla tuotettua valtakunnallista sähköjunayksikköä vuoden sisällä, ja Pezük sanoi: "TCDD:n sähköistysprojektien valmistumispäivien mukaisesti yhteensä 20 kansallista sähköjunayksikköä, 160 jotka sopivat 36 km/h nopeuteen ja joista 225 soveltuvat 56 km/h:lle, matkustajajunasarja on tarkoitus toimittaa TÜRASAŞn pääosastoltamme vuosina 2022-2027.

Ulkoinen riippuvuus poistuu

Tuotantoprosesseja koskevassa lausunnossaan TÜRASAŞn pääjohtaja Mustafa Metin Yazar korosti, että he jatkavat työtä ulkomaisen riippuvuuden poistamiseksi kansallisesta suunnittelusta ja edistyksellisestä tekniikasta, sähkövetureiden tuotannosta. Kirjoittaja, "Suunnittelukyky sähkövetureiden valmistuksessa Project E5000:lla kazanTavoitteena on vähentää maamme ulkomaista riippuvuutta tällä alalla nostamalla paikkakuntaastetta 60 prosenttiin. Prototyyppituotanto valmistuu vuonna 2022, ja 2024 veturia on tarkoitus valmistaa ja toimittaa vuoden 20 loppuun mennessä. E5000-projektista saadulla kokemuksella Turkin maantieteeseen paremmin soveltuva National Locomotive Platform -projekti jatkuu.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar