Junalinjojen kapasiteetti lisääntyy uhrijuhlan vuoksi

Junalinjojen kapasiteetin lisäys Eid-al-Adhan vuoksi
Junalinjojen kapasiteetti lisääntyy uhrijuhlan vuoksi

Liikenne- ja infrastruktuuriministeriö ilmoitti, että pyhäpäivän aikana tehtiin lisäkapasiteettia 11 838 39 henkilöllä, suurnopeusjunien linjoilla 800 51 638 ja pääradalla ja seutujunilla XNUMX XNUMX hengellä. Adha. Ministeriö huomautti, että liput tulevat myyntiin huomenna.

Liikenne- ja infrastruktuuriministeriön antamassa kirjallisessa lausunnossa kerrottiin, että TCDD Taşımacılık AŞ lisäsi kapasiteettiaan lisäämällä juniin uusia lentoja vastatakseen Eid al-Adhan aiheuttamaan kasvavaan matkustajakysyntään.

Lausunnossa todettiin, että pää- ja seutujuniin lisättiin yhteensä 6 vaunua 15.-10. kattavan 640 päivän aikana yhteensä 39 vaunulla ja kapasiteettia lisättiin yhteensä 800 XNUMX istuimella.

Lausunnossa "Izmir Blue Express, 4. Blue Express, Eastern Express, Pamukkale Express, Konya Blue Express, Güney/Van Lake Express, Aegean Express, Erciyes Express, Toros Express, Fırat Express, Ankara Express, Island Express. Lisäksi Uzunköprü-Halkalı, Kapikule-Halkalı Paikkalisäystä on saavutettu myös seutujunissa.

High-Speed ​​​​Trains (YHT) puolestaan ​​korosti lisälentojen järjestämistä ja sanoi: ”YHT:issä, jotka liikennöivät välillä Ankara-Istanbul-Ankara, tehtiin yhteensä 7 matkustajakapasiteetin lisäys. -18 heinäkuuta. Konya-Istanbul-Konyan välisillä YHT:illa saavutettiin samalla ajanjaksolla yhteensä 7 8 matkustajakapasiteetin lisäys. Näin ollen Ankara-Istanbul ja Konya-Istanbul-linjoilla saavutettiin yhteensä 4 830 matkustajakapasiteetin lisäys.

Lausunnossa, jossa kerrottiin, että lisäkapasiteettia tehtiin yhteensä 51 tuhannella 638 henkilöllä, korostettiin, että liput tulevat myyntiin huomisesta alkaen.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar