Turkin vientiprojekti Interfresh Eurasia nopeuttaa toimintaansa!

Turkin vientiprojekti nopeuttaa Interfresh Euraasian tutkimuksia
Turkin vientiprojekti Interfresh Eurasia nopeuttaa toimintaansa!

Interfresh Eurasia -koordinaattori Murat Özer, joka sanoi kokoavansa kaikki alan sidosryhmät Antalyaan 20.-22, järjestetään tänä vuonna kolmatta kertaa, totesi sen ylittävän miljoonan dollarin.

750 miljoonaa dollaria vientiä ensimmäisellä neljänneksellä!

Özer korosti alan ainoan messutapahtuman Interfresh Eurasia merkitystä alalle ottaen huomioon, että vuoden 2022 ensimmäisellä neljänneksellä tuoreiden hedelmien ja vihannesten vientiä realisoitiin yli 750 miljoonaa dollaria.

Yhteistyö viejäyhdistysten kanssa aloitettu, neuvottelukunta perustettu!

Messujen koordinaattori Murat Özer, alan ainoan messun ja kongressin Interfresh Eurasia, viejäyhdistykset, AKİB (Välimeren viejien yhdistys), BAIB (Western Mediterranean Exporters' Association) kanssa muodostetun neuvottelukunnan ohjaus, EİB (Aegean Exporters' Association), UIB (Uludağ Exporters' Association) Saamme hankintakomitean neuvottelukunnan jäseniltä tukea ulkomaisilla kohdemarkkinoilla toimivissa töissä ja jatkamme heidän ohjauksessaan.

Yhteistyö maailman jättiläisten virastojen kanssa aloitettu *VIP-kutsuja on alettu lähettää!

Viejäyhdistysten kanssa muodostetun neuvottelukunnan työn lisäksi teimme sopimuksia maailman johtavien messujärjestäjien agenttien kanssa ja aloitimme Overseas Buyer Delegation -ohjelmat, aloitimme Suurtukkukauppiaiden, Ostajien kutsututkimukset. Market Chain Storet, Marketeissa toimivat kauppiaat sekä kohdemaiden kansainväliset kaupan yritykset.

Kampanja alkoi Fresh Plazassa!

Jälleen Interfresh Eurasian mainostaminen Fresh Plaza -alustalla, joka on yksi maailman hedelmä- ja vihannesalan hallituksista ja tavoittaa yli miljoona kävijää kuukausittain, alkoi kesäkuussa ja jatkuu messuihin asti, Özer sanoi: on työ näillä messuilla, tuomme ulkomaiset ostajat yhteen viejiemme kanssa."

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar