Turkin kolme energiajättiläistä ENSİA:n katon alla

Turkin kolme energiajättiläistä ENSIAn saaliissa
Turkin kolme energiajättiläistä ENSİA:n katon alla

Energy Industrialists' and Businessmen's Association (ENSİA), uusiutuvan ja puhtaan energian sektorin kattavin klusteriosoite Turkissa, on vahvistunut entisestään uusien yritysjäseniensä myötä.

Yhdistyksen hallituksen kokouksessa kesäkuussa hyväksyttiin Vestas Turkeyn, Zorlu Energyn ja İZENERJİ:n jäsenet, joiden jäsenyyden keskeytysjaksot päättyivät.

Hallituksen puheenjohtaja Alper Kalaycı korosti, että ENSİA:lla, jonka yritysjäsenten määrä on noussut 79:ään, on katon alla Turkin vahvimmat yritykset uusiutuvan ja puhtaan energian alalla. Se, että perheeseemme kuuluvien jäsentemme työllistäminen on yli 45 tuhatta, lisää ylpeyttämme entisestään."

OSOITE GIANTS ENSİA

Kalaycı muistutti, että Zorlu Energyn asennettu kokonaisteho on 643 MW, josta 990 megawattia (MW) on Turkissa, ja Kalaycı muistutti, että yrityksellä on viidesosa Turkin geotermisen energian asennetusta tehosta ja 305 MW asennetusta geotermisestä energiasta.

Kalaycı huomautti, että tanskalainen Vestas, yksi maailman suurimmista ja vakiintuneista uusiutuvan energian yrityksistä, on toiminut Turkissa useiden vuosien ajan; Hän lisäsi, että Vestasilla, jolla on tuotantolaitokset Saksassa, Intiassa, Italiassa, Romaniassa, Englannissa, Espanjassa, Ruotsissa, Norjassa, Australiassa, Kiinassa ja Yhdysvalloissa, on 18 prosentin osuus Turkin tuulivoimaloista.

Muistuttaen, että İZENERJİ pyrkii luomaan lisäarvoa alalle uudella hallintorakenteella, joka hallitsee İzmirin pääkaupunkikunnan uusiutuvan ja puhtaan energian visiota, Kalaycı lisäsi, että he odottavat innolla työskentelyä yhteisprojekteissa İZENERJİn kanssa.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar