TOTAL-asemien muuttaminen TotalEnergiesiksi alkoi

TOTAL-aseman TotalEnergiese-muunnos aloitettu
TOTAL-asemien muuttaminen TotalEnergiesiksi alkoi

TOTAL Stationien muuttaminen TotalEnergiesiksi kaikkialla maailmassa alkoi myös Turkista. Muutoksen myötä asemat tarjoavat nyt kattavat ja monitasoiset, ajan tarpeet huomioon ottavat palvelut, mukaan lukien polttoöljyn lisäksi kestävät energialähteet ja sähköenergia.

Başakşehir Mehmetçik Fuel Station nro 2, ensimmäinen TotalEnergiesiksi muutettu uuden sukupolven asema Turkissa, operoi Turkin asevoimien Mehmetçik Foundation.

OYAK-konsernin alaisuudessa toimivan Güzel Enerjin TOTAL Stations -brändi on muuttumassa maailmanlaajuisen toimintansa rinnalla TotalEnergiesiksi, jossa näemme uuden sukupolven asemat ja palvelut OYAK:n energia-alan läpimurron ja investointipäätöksen myötä. Ensimmäinen TotalEnergiesiksi muunnetun uuden sukupolven asema Turkissa sijaitsee Istanbulin Başakşehirissä.

Näemme ensimmäisen esimerkin LEED Platinum Certificate -sertifikaatista, ympäristöystävällisestä luokitusjärjestelmästä, jota suositaan 165 maassa ympäri maailmaa, Turkin huoltoasemilla TotalEnergies Başakşehir Mehmetçik -polttoaineasemalla. Kansainväliset ympäristöstandardit täyttävällä asemalla aurinkoenergian käyttö erottuu uusiutuvan energian investointina. Lisäksi asemalla on höyryn kierrätysjärjestelmä, jäteveden uudelleenkäyttö, sadeveden sekoitus ja kiertokulkumalli LCA-metodologialla. Tehdas, jossa on Otojet EV -latausasema, palvelee myös uuden sukupolven sähköautoja. Se tarjoaa asiakkailleen luotettavasti laajan valikoiman tuotteita ja palveluita keskittymällä energian muuntamiseen sekä tarjoamalla innovatiivisen ja käyttäjäystävällisen markkinakokemuksen.

Tulos huolellisesti suunnitellusta visiosta, jonka jokainen askel

OYAK Energy Sector Groupin johtaja Yüksel Yılmaz sanoi: "Total Stations ja M Oil -brändit liittyivät OYAK Group Companiesiin vuoden 2020 alussa. Heti sen jälkeen yhdistimme kaksi brändiämme Güzel Enerji -nimellä keskittyen säästöihin, tehokkuuteen, kannattavuuteen ja nopeaan kasvuun. Tänään TOTAL- ja M Oilin jälleenmyyjäverkosto on saavuttanut 74 kaupunkia 79 Turkin kaupungista ja vuoden 2021 loppuun mennessä 889 asemalta molemmilla merkeillämme yhteensä 917 asemaan. Kesällä 2021 asemillamme noin 196 tuhannen kuutiometrin polttoaine- ja nestekaasumyynti saavutti kaikkien aikojen korkeimman määrän, ja korkeimmat myyntiluvut aikaisempiin vuosiin verrattuna saavutettiin myytäessä muille jakeluyhtiöille. Olemme tehneet muutoksia tällä alalla viimeisen 1,5 vuoden aikana ja jatkamme. Yksi parhaista esimerkeistä tästä on, että TOTAL Istanbulin lentoasemamme valittiin Euroopan parhaaksi TOTAL-asemaksi palvelun, laadun ja mittakaavan suhteen.

Tulimme tänne lujilla askelilla ja huolellisesti suunnitellulla visiolla. Güzel Enerjinä olemme saavuttamassa suurta muutosta ja menestystä kestävän kasvun strategian mukaisesti, jonka OYAK:n pääjohtajamme Süleyman Savaş Erdem esitti meille. Başakşehir Mehmetçik -polttoaineasema nro 2 on TotalEnergiesin lähtöpiste. Toivon parasta Başakşehir Mehmetçik -polttoaineasemallemme nro 2, joka on sekä TAF Mehmetçik Foundationin että TotalEnergiesin yhteinen ensimmäinen asema, ja kiitän kaikkia osallistuneita. hän sanoi.

Edustaa energian uusia kasvoja

Güzel Enerji Fuel Oilin pääjohtaja Tolga Işıltan totesi, että digitalisaatiosta alkaneet ja pandemian myötä pysyväksi muuttuneet sosiaaliset ja taloudelliset käyttäytymismuutokset muuttavat ihmisten suhteita energiaan: "TOTAL-asemat käyvät läpi merkittävää muutosta tänä vuonna. Energiateollisuus rakentaa uutta digitalisaatioon, uusiutuvaan energiaan ja vähähiiliseen kiertotalousmalleihin perustuvaa järjestelmää hallitakseen hupenevia luonnonvaroja ja nopeasti kasvavaa kysyntää. Güzel Enerji yhdistää OYAK:n syvään juurtuneen kokemuksen ja TotalEnergiesin globaalin voiman tavoitteenaan johtaa tätä muutosta. Kun TOTAL Stationit muutettiin TotalEnergiesiksi, asemamme edustaa energian uusia kasvoja puhtaaseen tulevaisuuteen. Tavoitteemme on saada kaikki vieraamme tuntemaan olonsa kotoisaksi uuden sukupolven TotalEnergies-asemillamme tarjoamien elämysten parissa. Ensimmäistä kertaa polttoaineteollisuudessa kazanJatkamme kiipeilyä. TotalEnergiesin avulla seuraavan sukupolven energia tulee parempaa." sanoi.

Se isännöi Mehmetçik-säätiön ja alan ensimmäisiä tilaisuuksia

Mehmetçik-säätiön pääjohtaja E. Prikaatikenraali Engin Durak sanoi, että Mehmetçik-säätiö auttoi vahvistamaan yhteiskunnallista rauhaa ja kansallista yhtenäisyyttä maassamme ja juhli 40-vuotisjuhlaansa tänä vuonna, ja sanoi: "Basakşehir Mehmetçikin polttoaineasema nro 2 edustaa ensimmäistä säätiömme ja polttoaineteollisuus. Olemme ylpeitä asemastamme, joka on huolellisesti suunniteltu perustamisprosessin jokaisessa vaiheessa ja sen rakentamisen jokaisessa yksityiskohdassa on otettu suurta huomiota. Olemme erittäin iloisia voidessamme toteuttaa TotalEnergies-yhteistyön, jolla on erittäin korkea henkinen puoli ja joka on yhtä arvokasta. Toivon tämän uuden sukupolven aseman olevan hyödyllinen ja suotuisa sekä säätiöllemme että kansakunnallemme." hän sanoi.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar