Santarmien "herkät nenät" valmistautuvat operaatioihin helikopterikoulutuksen kanssa

Santarmien herkät nenät valmistautuvat operaatioihin helikopterikoulutuksen avulla
Santarmien "herkät nenät" valmistautuvat operaatioihin helikopterikoulutuksen kanssa

Nevşehirissä toimivassa santarmeriehevos- ja koirakoulutuskeskuksessa (JAKEM) santarmeriaa vaikeissa olosuhteissa seuraavat koirat valmistautuvat tehtäviin helikoptereilla harjoitettuna.

Vuonna 2003 toimintansa aloittaneessa JAKEM:n santarmikoirien koulutusyksikön johtoryhmässä santarmikoirien komentokunnan alaisuudessa koirille annetaan erityiskoulutusta, jotta ne voivat osallistua santarmikunnan toimintaan Turkissa ja ulkomailla.

JAKEMissa, joka toimii kansainvälisenä koulutuskeskuksena koirien käyttöön santarmiryhmien turvallisuus- ja yleisen järjestyksen tehtäviin, etsinnässä ja pelastustehtävissä, pommien ja miinojen etsinnässä, jäljityksessä, partioinnissa, huumeetsinnässä, tiedustelussa ja palonhavaitsemisessa koulutettuja koiria. osallistua erilaisiin operaatioihin.

Koiria, joita on koulutettu keskustassa pennuista lähtien "käyttäjähenkilöstön" kanssa, tuetaan myös helikoptereilla eri aikoina tottumaan toimintaympäristöön.

Kokemusta helikoptereihin noususta ja sieltä poistumisesta, helikopterin evakuoinnista kazan"Herkät nenät" ja heidän kollegansa koulutetaan Nevşehirin taivaalla.

JAKEMissä koulutetaan myös erilaista maahenkilöstöä

JAKEMin komentaja santarmieversti İlyas Uysal totesi, että vaatimusten mukaisesti henkilöstöä eri ystävällisistä maista koulutettiin JAKEM:ssä santarmikunnan kenraalin määräämän kiintiön puitteissa.

Uysal totesi, että koirille on tehty erilaisia ​​koulutusta "käyttäjähenkilökunnan" kanssa niiden pentujen keskuksessa, ja sanoi: "Tarjoamme jatkossakin kursseja, jotka vastaavat Azerbaidžanin, Uzbekistanin, Kazakstanin, Kirgisian ja Georgian vaatimuksia. , Moldova, Montenegro, Mauritania, Djibouti ja Qatar. JAKEM Command edustaa maatamme ja santarmiehistöä niin kansainvälisellä areenalla kuin kansallisesti." sanoi.

JAKEM Dog Training Course Company Commander Sandarmie yliluutnantti Aydın Tekin sanoi, että "päivystävä koiran käyttäjähenkilöstö" koulutetaan 14-24 viikon ajan heidän haaratoimistojensa mukaan.

Tekin korosti henkilöstön huolellista valintaa: ”Valitsemme harjoittelijamme innokkaiden santarmihenkilöstöjen joukosta, joiden työtoverit rakastavat koiria kovasti ja luovat heidän kanssaan hyviä ystävyyssuhteita ja läpäisemme heidät sitten erilaisiin esivalintatesteihin. Kurssin onnistuneesti suorittanut henkilökunta lähetetään yksikköönsä kouluttaman koiran kanssa." hän sanoi.

Koirat on koulutettu toimimaan kaikissa olosuhteissa ja tilanteissa

JAKEMin etsintä- ja pelastuskoirien koulutusosaston komentaja santarmierikoisupseeri, ylikersantti Sevinç Uğurateş totesi myös, että koiria otetaan mukaan erilaisiin koulutuksiin, jotta varmistetaan menestyminen operatiivisissa tehtävissä kotimaassa ja ulkomailla.

Uğurateş selitti, että koirat koulutetaan myös helikopterilla, jotta he voivat olla itsevarmoja siirrettäessä lentokoneilla, Uğurateş sanoi: ”Koiramme koulutetaan yksikkömme koulutusalueilla. kazanTaitojensa näyttämiseksi erilaisissa ympäristöissä ja koulutuksen vahvistamiseksi heidät määrätään työskentelemään erilaisissa maasto- ja ilmasto-olosuhteissa. Koska koirat, uskolliset ystävämme ja työtoverimme, on koulutettu suorittamaan tehtäviään kaikenlaisissa maasto- ja sääolosuhteissa harjoittelun aikana, he voivat kohdata ilma-ajoneuvoja työssään sekä maalla ja merellä. Tästä syystä koiramme voivat lähestyä lentokonetta pelkäämättä kovaa melua ja tuulta helikopterin nousu- ja laskeutumiskoulutuksensa ansiosta.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar