Akkuyun ydinvoimalan 3. yksikön ydinhaltija saapui voimalaitokselle

Akkuyun ydinvoimalan ydinhaltija saapui voimalaitokselle
Akkuyun ydinvoimalan 3. yksikön ydinhaltija saapui voimalaitokselle

Akkuyu Nuclear Plant (NGS) 3. yksikön ylimääräisen (passiivisen) turvajärjestelmän yksi pääelementeistä sydämen pidike on saapunut paikalle. Itäiseen rahtiterminaaliin laivalla tuotu sydämenpidin sijoitettiin suunnitteluasentoonsa yksikön 3 reaktorin akselille.

Sydänpitimen, joka on teräksestä valmistettu kartiomainen säiliö, rungon korkeus on 6,14 metriä, halkaisija 5,83 metriä ja paino 144 tonnia. Hätätilanteessa sulat sydämenosat luotettavasti vangitsemalla sydämensuoja estää niitä vuotamasta ulos reaktorirakennuksesta.

Voimalaitoksen käytön aikana erityisellä täyteaineella täytetty sydämenpidin varmistaa, että osa aktiivisen osan sulasta, joka syntyy vuorovaikutuksessa tämän materiaalin kanssa, katoaa. Nämä prosessit luovat tarvittavat olosuhteet sulan vangitsemiselle ja jäähtymiselle. Sydänsuoja, jolla on maksimaaliset turvallisuusominaisuudet, kuten korkea seisminen kestävyys, hydrodynaaminen ja iskunkestävyys, valmistettiin TYAZHMASH-tehtaalla Venäjällä, joka on erikoistunut tällaisten laitteiden tuotantoon.

Sergey Butckikh, AKKUYU NÜKLEER A.Şn ensimmäinen varatoimitusjohtaja ja NGS:n rakennusasioiden johtaja, sanoi aiheesta seuraavaa: "Sydämen pidike on ensimmäinen suuri laite, joka on asennettu 3. yksikön reaktorirakennukseen. Sydänpitimet ovat osa kaikkia nykyaikaisia ​​ydinvoimayksiköitä, joissa on sukupolven 1200+ reaktorit, tyyppi VVER-3. Tämä perustuu ydinalaan erikoistuneiden tutkijoiden ainutlaatuiseen tietoon, joka varmistaa ympäristön ja ihmisten turvallisuuden kaikissa skenaarioissa ydinvoimalaitosta käytettäessä. On erittäin tärkeää suorittaa kattava tarkastus ennen hylsytelineen asentamista. Tuotantolaitoksessa AKKUYU NÜKLEER A.Ş. Sydänpitimen laadunvalvonta suoritettiin, johon osallistuivat edustajat Kun se saapui Akkuyun ydinvoimalaitokselle, otettiin käyttöön toinen pakollinen kulunvalvontamenettely, joka vahvisti laitteiden eheyden ja luotettavuuden.

Myös ydinalan valvontaviranomainen (NDK) ja riippumattomat tarkastusorganisaatiot tarkastavat kaikki rakentamisen vaiheet.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar