Presidentti Büyükkılıçin "valtateiden" huippukokous Kayserissa

Presidentti Büyükkilictan Highways Summit Kayseri
Presidentti Büyükkılıçin "valtateiden" huippukokous Kayserissa

Tapaaminen moottoriteiden pääjohtajan Abdulkadir Uraloğlun ja mukana olevan valtuuskunnan, pääkaupunkiseudun pormestarin Dr. Memduh Büyükkılıç piti kokouksen, jossa arvioitiin kuljetusinvestointeja ja hankkeita.

Metropolitan pormestari Dr. Memduh Büyükkılıç isännöi toimistossaan Highways General Manager Abdulkadir Uraloğlua ja mukana tullutta valtuuskuntaa Vierailun aikana keskusteltiin Kayserin kuljetustöistä ja projekteista.

Jatkaen työtään teollisuus-, matkailu- ja kauppakaupungin Kayserin liikennemahdollisuuksien lisäämiseksi sekä kaupungin liikenteen turvallisuuden ja mukavuuden lisäämiseksi, Dr. Memduh Büyükkılıçin johdolla pääkaupunkiseudun kunta jatkaa investointejaan yhteistyössä pääkaupunki Ankaran kanssa. Tässä yhteydessä Highways-liiketoiminnan pääjohtaja Abdulkadir Uraloğlu ja mukana ollut valtuuskunta vierailivat pormestari Büyükkılıçin luona.

Vierailun aikana pääkaupunkiseudun kunnanjohtajan kansliassa moottoriteiden pääjohtaja Abdulkadir Uraloğlu, varatoimitusjohtaja Ahmet Sağlam, tierakennusosaston päällikkö Emrah Uslu, tutkimusprojektien osastopäällikkö İbrahim Kaya, Kayserin aluejohtaja Erhan Özkaya ja apulaisaluejohtajat, AK. Kayserin maakunnan presidentti Şaban Çopuroğlu, MHP Kayserin maakunnan presidentti Adnan İncetoprak ja Felahiyen pormestari Vural Coşkun sekä pääkaupunkiseudun kunnan pääsihteeri Hüseyin Beyhan, apulaispääsihteerit Bayar Özsoy, Hamdi Elcuman ja Ali Hasdal olivat myös paikalla.

PYYNTÖ JA ODOTUKSET ANTATIIN TOIMITUSJOHTAJALLA URALOĞLU

Kokouksessa, jossa arvioitiin kuljetusinvestointeja ja hankkeita, esiteltiin Kayserin kuljetustarpeita ja vaatimuksia ja odotuksia välitettiin Highways Uraloğlun pääjohtajalle ja mukana tulleelle delegaatiolle.

Projektin ja investointien arviointikokouksen päätteeksi Büyükkılıç esitteli käsinkudotun maton valtateiden pääjohtajalle Uraloğlussa ja otti valtuuskunnan kanssa matkamuistovalokuvan päivän muistoksi.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar