"Zero Discrimination Association Health Policy Special Award" presidentti Tugaylle

Puheenjohtaja Tugaya Zero Discrimination Associationin terveyspolitiikan erikoispalkinto
"Zero Discrimination Association Health Policy Special Award" presidentti Tugaylle

Karşıyaka Pormestari Cemil Tugay sai Zero Discrimination Associationin terveyspolitiikan erikoispalkinnon.
Romaniystävällisin kunta -kampanjan palkintojenjakotilaisuus, joka järjestettiin Euroopan komission rahoittaman "Romaninaisten vallan muutos Länsi-Balkanilla ja Turkissa" -hankkeen puitteissa, toteutettiin yhteistyössä Roma Active Albanian ja ERGO-verkoston kanssa. Turkin Zero Discrimination Associationin toteuttama on Istanbulissa.

Pormestarit kokoontuivat Istanbulissa Romaniystävällisin pormestari -palkintoa ja Zero Discrimination Associationin erikoispalkintoja varten. Oikeus saada palkinto hankkeen puitteissa kazanValittiin 8 kaupunginjohtajaa. Karşıyaka Pormestari Cemil Tugay pidettiin kiitettävänä, kun hän sai Zero Discrimination Associationin terveyspolitiikan erikoispalkinnon.

YHTEISTYÖN VALTUUTUS

Puhuminen palkintoseremoniassa Karşıyaka Pormestari Cemil Tugay, KarşıyakaHän puhui vuonna perustetusta romaniosuustoiminnasta. Presidentti Tugay totesi myös, että ainoa tapa vahvistaa romaniyhteisöä on poliittinen vaikutusvalta sekä yhtenäisyys ja solidaarisuus. Tugay mainitsi kansalaisjärjestöjen merkityksen: ”Mitä aktiivisempia romanien kansalaisjärjestöt ovat, sitä enemmän hyötyä niistä on romaniyhteisölle. Karşıyaka Kunnana teemme työtämme koordinoidusti piirimme romanijärjestöjen ja mielipidejohtajien kanssa erityisesti koulutuksessa. Tugay korosti, että nuorilla on suuri rooli romaniyhteisön kehittämisessä.

MITÄ KAMPANJAN KOHDISTUS ON?

Kampanjan tavoitteena on lisätä tietoisuutta romanien osallisuudesta, muuttaa toimintatapoja ja myötävaikuttaa esteiden ylittämiseen. Kampanjan tavoitteena on auttaa yhteisöjä ymmärtämään näkemyksensä siitä, miten kunnat ja romaniyhteisö voivat tulla yhteen ja luoda tasa-arvoista vuoropuhelua.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar