Petrol Ofisi tapasi raskaiden ajoneuvojen kuljettajia Maximus Roadshowssa

Petrol Ofisi tapaa raskaiden ajoneuvojen kuljettajat Maximus Roadshowssa
Petrol Ofisi tapasi raskaiden ajoneuvojen kuljettajia Maximus Roadshowssa

Petrol Ofisi osallistui roadshow-tapahtumaan Maximuksen kanssa, joka on sen eksklusiivinen merkki raskaiden hyötyajoneuvojen moottoriöljyistä. Maximus Roadshowssa 16. toukokuuta ja 4. kesäkuuta välisenä aikana tavoitettiin yli 14 2.500 raskaan ajoneuvon kuljettajaa XNUMX eri kaupungissa. Tapahtuman puitteissa osallistujat tutustuivat sekä Petrol Ofisi- että Maximus-tuotteisiin kuorma-autossa pidetyissä harjoituksissa sekä kokeilivat ja testasivat Maximus-moottoriöljyjä värikkäissä kilpailuissa. kazanHe löysivät mahdollisuuden.

Bensiini Ofisi Maximus -moottoriöljyt, yksi raskaiden hyötyajoneuvojen käyttäjien suosituimmista merkeistä Turkissa, ilmestyivät esittelyyn. Petrol Ofisin jälleenmyyjien myyntitiimi, voiteluaineiden markkinointitiimi ja Petrol Ofisi jakelijat, raskaan ajoneuvon/kuorma-auton kuljettajat tapasivat kentällä Maximus Roadshown puitteissa 16.-4.

Tapahtumia järjestettiin 14 eri paikassa 15 eri kaupungissa Turkissa. Roadshow järjestettiin esittelemään Maximusta, Turkin polttoaine- ja mineraaliöljymarkkinoiden johtavan johtajan, Petrol Ofisin kehittämää tehokasta moottoriöljyä raskaille hyötyajoneuvoille. öljyn käyttöä ja käyttäjien tyytyväisyyden mittaamista.

Osallistujille kerrottiin Petrol Ofisista ja Maximuksesta

Petrol Ofisi Maximus -kuorma-auton mukana toimitettu roadshow herätti suurta kiinnostusta alalla. Tapahtuman aikana järjestettyyn koulutukseen ja toimintaan osallistui 2.665 15 henkilöä, pääasiassa raskaiden ajoneuvojen kuljettajia ja mestareita. Osallistujat, jotka otettiin kuorma-autoihin XNUMX hengen ryhmissä, koulutettiin Petrol Ofisi- ja Maximus-moottoriöljyistä. Petrol Ofisin mineraaliöljytekniikan tiimi vastasi raskaiden ajoneuvojen kuljettajien kysymyksiin moottoriöljystä ja moottorin huollosta.

Kokeile Maximuksen öljyjä ja kazanhe löysivät tilaisuuden

Kilpaillessaan tiedoissaan ja taidoissaan Roadshown aikana pidetyissä palkituissa kilpailuissa osallistujat kokeilivat ja testasivat Maximus-moottoriöljyjä. kazanHe löysivät mahdollisuuden. KazanMaximus-öljyjen lisäksi laralle jaettiin erilaisia ​​palkintoja, erityisesti Maximus Adam -sarjoja, jotka koostuvat materiaaleista, joita raskaan ajoneuvon kuljettajat voivat käyttää matkoillaan. Osallistujat viihtyivät myös tapahtuma-alueelle asetettujen pelien, kuten tikanheiton ja pöytäfutisen, parissa.

Selim Yuhay oli Maximus Roashow'n yllätysvieras

Gebze Marmara Truck Garagessa 18. toukokuuta järjestetyn Maximus Roashow -tapahtuman yllätysvieraana oli valkokankaiden rakas arkkitehti Selim Yuhay. Petrol Ofisin vahvan moottoriöljybrändin Maximuksen sponsoroimana raskaan kaluston kuljettajien elämän ruudulle tuonut ja heidän ohjaamansa uusinut Selim Yuhay herätti tapahtuman osallistujien suurta huomiota. Yuhay, joka järjestää kilpailuja Roadshown puitteissa, kazanHän jakoi myös erilaisia ​​lahjoja.

Samaan aikaan saapui osallistumishakemuksia "Toinen kotini teillä Selim Yuhayn kanssa" -ohjelmaan, jota kohtaan raskaiden ajoneuvojen kuljettajat osoittivat suurta kiinnostusta.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar