Gulf Logistics Workshop pidetään Kocaelissa, teollisuuspääkaupungissa

Korfez Logistics Workshop järjestetään Kocaelissa, teollisuuspääkaupungissa
Gulf Logistics Workshop pidetään Kocaelissa, teollisuuspääkaupungissa

Liikenne- ja infrastruktuuriministeriö totesi, että nopeilla ja helpoilla kuljetuksillaan huomiota herättävistä Kocaelin satamista on muodostunut meriliikenteen keskus, ilmoitti Körfez Logistics Workshopin järjestämisestä alan pääkaupungissa Kocaelissa. 30. kesäkuuta, johon osallistui liikenne- ja infrastruktuuriministeri Adil Karaismailoğlu.

Liikenne- ja infraministeriön kirjallisessa lausunnossa todettiin, että Kocaeli on alan pääkaupunki. Korostaen, että Kocaelista, jossa rautatie ja moottoritie kohtaavat, on tullut tärkeä meriliikenteen keskus, lausunnossa sanottiin Kocaeli Baylle; Todettiin, että kuljetus Osmangazin sillan, Yavuz Sultan Selim -sillan, Northern Marmara Highwayn ja Istanbul-İzmir Highwayn kautta on nopeaa ja helppoa, mikä säästää polttoainetta ja aikaa.

Lausunnossa, jossa korostettiin, että rautateiden, maanteiden ja meriteiden integraatiolla sekä Persianlahden satamilla on tärkeä rooli viennin kasvussa, todettiin, että tuotettu lisäarvo toimitetaan maailmalle. Lausunnossa "Kocaeli; Se on yksi maamme johtavista provinsseista valmistavan teollisuuden kannalta. Kocaelissa, jossa on 14 organisoitua teollisuusaluetta, erottuu kemian-, auto- sekä rauta- ja terästeollisuus. Kocaelin satamaviranomaisen hallinnollisella alueella on 35 satamarakennetta.

SUURIN TAVAROIDEN KÄSITTELY OLI KOCAELİIN SATAMASSA TOUKOKUUESSA

Lausunnossa todettiin, että liikkuvuus Kocaelin satamissa lisääntyi ulkomaankaupan kehityksen myötä ja todettiin: ”Toukokuussa eniten lastia käsiteltiin Kocaelin satamaviraston hallinnollisilla rajoilla. Kocaelin satamaviranomaisen hallinnollisissa rajoissa toimivissa satamarakennuksissa käsiteltiin rahtia yhteensä 7 miljoonaa 382 tuhatta tonnia. Käsitellystä lastista 6 miljoonaa 90 tuhatta tonnia oli ulkomaankaupan rahtia, 1 miljoonaa 234 tuhatta tonnia kabotaasilastia ja 57 tuhatta 946 tonnia transitorahtia. Samassa kuussa Kocaelin satamavirastossa käsiteltiin 176 tuhatta 155 TEU:n konttia. Tammi-toukokuussa rahtia käsiteltiin 3,4 miljoonaa 35 tuhatta tonnia, jossa oli kasvua 221 prosenttia edellisen vuoden vastaavaan ajanjaksoon verrattuna ja 13,8 tuhatta 997 TEU:n konttia, jossa kasvua oli 697 prosenttia.

ALANTEEN ASIANTUNTIJAT TAPAVAT LOGISTIIKKATYÖPAJAAN 30. KESÄKUUTA

Lausunnossa, jonka mukaan Körfez Logistics Workshop pidetään 30. kesäkuuta, kerrottiin, että liikenne- ja infrastruktuuriministeri Adil Karaismailoğlu osallistuu työpajan avajaisiin. Lausunnossa todettiin, että "työpajaan osallistuu julkisen ja yksityisen sektorin edustajia, kansalaisjärjestöjen edustajia, tutkijoita ja oman alansa asiantuntijoita. Työpajaa ohjaa myös 2053 Transport and Logistics Master Plan. Työpaja keskittyy logistiikan kustannusten vähentämiseen, vihreään energiaan, liikenteen päästöjen vähentämiseen, kuljetusinvestointeihin, logistiikkakeskuksiin, kuljetusmuotojen integrointiin, autonomisiin järjestelmiin, uusiin tavoitteisiin ja politiikkoihin sekä lainsäädäntöön.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar