Körfez Transportation jatkaa kasvuaan 75 uudella vaunulla

Korfez Transportation jatkaa kasvuaan uudella vaunullaan
Körfez Transportation jatkaa kasvuaan 75 uudella vaunulla

Korfez Transportation Inc. lisäsi säiliövaunukantaansa 75:een ostamalla 520 uutta säiliövaunua. Maailman suurimman vaunujen valmistajan Greenbrierin, USA:n Greenbrier/Rayvag-tuotantolaitoksen viimeisten vaunujen saapuessa Adanaan yhtiö lisää rautatiekuljetusten painoa entisestään.

Tüpraşin rautatieliikenteessä toimiva tytäryhtiö Körfez Uleşement A.Ş jatkaa kalustoinvestointejaan. Investoituaan 445 uuteen säiliövaunuun olemassa olevan 75 säiliövaunun lisäksi Körfez Transportation vastaanotti maalis-huhtikuussa 50 valkoista tuotevaunua ja viimeisen vaiheen 25 vaunua Kırıkkalissa toukokuussa.

Laivaston kaikkien 75 uuden vaunun saatavuuden myötä yhtiö lisää edelleen kuljetuksiaan ja vahvistaa johtavaa asemaansa polttoainekuljetuksissa rautateillä. Tällä tavoin tukemaan Turkin rautatiekuljetusten kehitystä Körfez Transportation jatkaa osaltaan nopeampia ja turvallisempia kuljetuksia vahvistaen samalla logistiikkatoimintaansa.

Vaunuja, joilla on korkein turvallisuusstandardi

Maailman suurimmalta vaunuvalmistajalta USA Greenbrieriltä ostetut vaunut toimitettiin Adana Greenbrier/Rayvagin tuotantolaitokselta. Körfez Transportationin pääjohtaja Tufan Basarir jakoi tietoa vaunujen teknisistä ominaisuuksista: ”Säiliövaunumme täyttävät myös TSI (Interoperable Interoperability Technical Specification) -sertifikaatin vaatimukset, joka on korkein rautatieteollisuudelle asetettu standardi. EU-standardien puitteissa. Haluan ylpeänä todeta, että Körfez Transportation käyttää uusimpia polttoainevaunuja, joilla on korkeimmat turvallisuusstandardit Turkissa. Vaunuissamme, joiden tilavuus on 86 kuutiometriä ja pituus 15 metriä, kuljetettavat tuotteet vaihtelevat polttoaineluokan mukaan. Koska vaunumme ovat tyyppiä L4BH, eli ne kestävät korkeita painearvoja, voimme kuljettaa kaikki jalostamollamme valmistetut valkoiset tuotteet rautateitse näillä vaunuilla.

"Kalustomme, joka nousee 520 vaunuun, kuljettaa 2,5 miljoonaa tonnia tuotteita vuodessa"

Çağrır totesi, että uudet vaunut nousevat etualalle myös logistiikan ympäristövaikutusten kannalta, mikä on tärkeä osa Körfez Transportationin arvoketjua, Çağrır sanoi: ”Yhdellä vaunulla voidaan kuljettaa noin kolmen säiliöauton lasti. . Korfez Transport on kasvattanut osuuttaan rautateistä viiden vuoden aikana perustamisestaan ​​ja siirsi noin 2022 tuhatta säiliöautoa maanteiltä rautateille vuonna 60. Laivastomme, joka on saavuttanut 75 vaunun ja 520 vaunun lisäyksen, kuljettaa 2,5 miljoonaa tonnia tuotteita vuosittain. Näin ollen tavoitteenamme on siirtää 18.000 14.100 lisämatkaa maanteiltä rautateille ja vähentää tieliikenteen hiilidioksidipäästöjä XNUMX XNUMX tonnia vuodessa.

"Uusiin vaunuihin on integroitu turvallinen junanseurantajärjestelmä"

Çağrır selitti, että he ovat integroineet suojatun vaununseurantajärjestelmän kaikkiin vastaanotettuihin vaunuihin, ja Çağrır sanoi: ”Vaunumme tulevat myös etualalle innovatiivisten ja turvallisten ominaisuuksien, kuten reaaliaikaisten seurantajärjestelmien ja turvalukitusjärjestelmien, ansiosta. Käytämme tätä järjestelmää kaikissa vaunuissamme seuraavan 2-3 vuoden aikana. Järjestelmä kehitettiin omilla resursseillamme Tüpraşin sisäisen yrittäjyysohjelman piirissä olevien innovaatioryhmien ponnistelujen tuloksena säiliövaunujen tarpeisiin. Tämä järjestelmä, joka pystyy tarjoamaan reaaliaikaista tiedonkulkua varustettujen antureiden ja moduulien ansiosta, tuottaa myös omaa energiaa innovatiivisilla menetelmillä, kuten aurinkopaneeleilla. Tässä suhteessa sillä on kehittyneempi infrastruktuuri kuin vastaavilla markkinoilla olevilla tuotteilla.

Huoltopaja Kırıkkalessa tarjoaa keskeytymätöntä palvelua

Uusien vaunuinvestointien myötä toiminta myös kunnossapitopajoissa on kiihtynyt. kazanKorfez Transport työllistää huoltopajoissaan 15 teknistä asiantuntijaa. Suorittamalla vaunujen lisäksi myös 12 TÜRASAŞlta ja Stadlerilta ostetun veturin huollot näissä konepajoissa eurooppalaisten standardien mukaisesti, yritys pystyy palvelemaan Tüpraş- ja muita asiakkaiden tarpeita keskeytyksettä pitäen toiminnan saatavuuden korkeimmalla tasolla. Äskettäin käyttöönotetun vaunun/veturipyörän kokoonpanotyöpajan myötä se nostaa huollon osaamisensa uudelle tasolle.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar