Opiskelijoiden ja jatko-opiskelijoiden Amnesty-ehdotus on valmisteltu

Perus- ja jatko-opiskelijoiden Amnesty-tarjous on valmisteilla
Opiskelijoiden ja jatko-opiskelijoiden Amnesty-ehdotus on valmisteltu

Presidentti Recep Tayyip Erdoğan ilmoitti, että he esittävät "opiskelijaamnestiana" tunnetun lain julkisuudessa Turkin kansalliskokouksen hyväksyttäväksi lähipäivinä.

Erdoğan ilmaisi, että innostus AK Partyn nuorisofestivaaleilla Adanassa antoi heille mahdollisuuden nähdä vahva silta hänen puolueensa ja nuorten välillä, Erdoğan sanoi haluavansa kertoa hyviä uutisia kaikille nuorille.

Erdoğan sanoi: "Esittelemme lähipäivinä parlamenttimme arvostukselle ehdotuksen, jota olemme työstäneet jonkin aikaa ja joka tunnetaan julkisuudessa "opiskelijaamnestiana". Tämä tarjous tasoittaa tietä perustutkinto-, jatko- ja jatko-opiskelijoillemme, jotka joutuivat keskeyttämään opintonsa, palata kouluihinsa tietyin edellytyksin. Toivon, että tämä tarjous, joka tarjoaa uuden mahdollisuuden nuorillemme, jotka haluavat suorittaa korkeakoulunsa, on hyödyllinen kaikille opiskelijoillemme ja maallemme etukäteen."

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar