Onko Mükremin Traveller pidätetty? Kuka on Mükremin Gezgin, kuinka vanha hän on, mistä hän on kotoisin?

Mukremin Traveller pidätettiin
Mükremin Gezgin on pidätetty

Ihmettelee, onko kaikkien segmenttien reaktion skandaalisilla postauksilla saanut TikTok-ilmiö Mükremin Gezgin pidätetty vai ei ja uusin tilanne. Kuka on Mükremin Seyahat, onko hän naimisissa? Kuka on Mükreminin matkailijan vaimo ja mistä hän on kotoisin?

Onko Mükremin Traveller pidätetty?

TikTok-ilmiö Mükremin Gezgin, joka kertoi ensin olevansa raskaana ja petti seuraajiaan, sai jotkut uskomaan olevansa raskaana jakamalla videoita ja valokuvia käyttämästään vatsasta. Skandaalit hänen viesteissään lisääntyvät päivä päivältä, ja viimeinen asia, jonka hän teki, oli loistava reaktio. Travelling, joka jakoi videon sairaalan synnytyssalista ja kertoi synnyttäneensä pojan, jakoi kuvan ottamalla pienen vauvan syliinsä, mistä hän sen löysi. Tuhannet ihmiset reagoivat tapahtumaan. Istanbulin pääsyyttäjä käynnisti tapauksesta tutkinnan, joka herätti myös julkkisten reaktioita.

Mükremin Gezginin TikTok-tili, jonka tutkinta aloitettiin skandaalisen raskauden ja synnytysfiktioiden jälkeisten reaktioiden vuoksi, suljettiin. Ei ollut tietoa siitä, missä TikTok-ilmiö Traveler on nyt.

Kuka on Mükremin Gezgin, kuinka vanha hän on, mistä hän on kotoisin?

Mükremin Seyahat on Tiktok-videoistaan ​​tunnettu Tiktoker- ja sosiaalisen median ilmiö. Tiedetään, että hän syntyi 8. huhtikuuta 1998 Ankarassa.

Mükremin Gezginillä on yhteensä 1.3 miljoonaa seuraajaa TikTokissa. Tiktokissa on tykkäyksiä yhteensä 37.4 miljoonaa.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar