"Nuoret matkustavat Izmirissä" -projekti herätti suurta kiinnostusta

Nuoret matkustavat Izmir-projekti herätti suurta kiinnostusta
"Nuoret matkustavat Izmirissä" -projekti herätti suurta kiinnostusta

Nuorten Izmirin yksikön "Young People Travel Izmir" -projekti, joka perustettiin Izmirin pääkaupunkijohtajan Tunç Soyerin nuorisosuuntautuneen kaupunkivision mukaisesti, herätti suurta huomiota. Marraskuussa alkaneille ilmaismatkoille osallistui 18 30 nuorta 279-XNUMX-vuotiasta İzmir-jäsentä. Koulujen avautuessa lokakuussa julkistetaan uusia matkustusreittejä.

Izmir Metropolitan Municipality tarjosi mahdollisuuden tutustua kaupunkiin nuorille, jotka tulivat Izmiriin yliopistokoulutukseen "Young People Travel Izmir" -projektin avulla. Marraskuussa alkaneille ilmaismatkoille osallistui 18 30 nuorta 279-XNUMX-vuotiasta İzmir-jäsentä.

6 yliopisto-opiskelijaa osoitti kiinnostusta Young Izmir -yksikön toteuttaman projektin 300 kaupunkikierrokseen. Nuoret vierailivat Kadifekalessa, Historiallisessa Hississä, Kellotornissa, Historiallisessa Kemeraltı Bazaarissa, Kızlarağası Innissä, Kültürparkissa ja Istiklal-näyttelyssä. Hankkeen toisen vaiheen kaukaisten alueiden historiallisille ja turistimatkoille osallistuminen oli korkeampaa. 17 nuorta osallistui 979 eri matkalle muinaisiin Efesoksen kaupunkeihin Selçukissa, Metropoliin Torbalıssa ja Teokseen Seferihisarissa sekä Urlaan.

Koulujen avautuessa lokakuussa uudet matkareitit ovat saatavilla osoitteessa genizmir.com.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar