Kuinka Marmariksen metsäpalo sai alkunsa, kenen toimesta?

Kuinka kuka sytytti Marmariksen metsäpalon?
Kuinka Marmariksen metsäpalo sai alkunsa, kuka

Sisäministeri Süleyman Soylu kertoi metsäpalosta, joka syttyi ja jatkuu edelleen Muğlan Marmariksen alueella.

Ministeri Soylu totesi puheessaan seuraavaa:

"Työmme jatkui illasta asti aamuun asti. Aamusta eteenpäin työ jatkuu maalla ja ilmassa uusilla ryhmillä. Ensimmäistä kertaa töissä ovat TAF-helikopterit, jotka voivat heittää kerralla 7-10 tonnia vettä.

Emme ole kokemassa ensimmäistä katastrofiamme. Viime vuonna kohtasimme maailman suurimmat tulipalot. Kunkin järjestömme tekemien uhrauksien avulla taistelua on edetty yhdessä.

Olemme kaikki tämän maan lapsia. Jos syttyy tulipalo, meidän vastuullamme on pelastaa jopa puu. Tämän vuoden alusta lähtien metsäministeriömme on istunut kaikkien toimielimiemme kanssa ja näyttänyt, miten julkisia ajoneuvoja voidaan käyttää.

Mitä tulee hämäränäöllä varustettuihin helikoptereihin, tämä on erittäin riskialtista liiketoimintaa. En tiedä tietävätkö he kuinka monessa paikassa maailmassa se on tehty. Pimeänäköhelikoptereita suunniteltiin. Pimeänäköhelikopterit aloittavat lennot tänään-huomenna. Meillä on päättäväisyyttä siitä, miten palo sai alkunsa ja kenen toimesta."

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar