Mitä eroa on hiustenkuivaajalla ja hiustenkuivaajalla?

Mitä eroa on Fon-koneella ja hiustenkuivaajalla?
Mitä eroa on hiustenkuivaajalla ja hiustenkuivaajalla

hiustenkuivaaja ja hiustenkuivaaja Ne ovat kaksi työkalua, jotka ovat yleensä hämmentyneitä, mutta joilla on erilaiset käyttötarkoitukset. Hiustenkuivaajilla tehdään vain hiusten kuivaus, kun taas föönissä on myös ominaisuus, että hiukset muotoillaan niitä kuivattaessa. Hiustenkuivaajia käytetään yleensä kampaamoissa ja kauneuskeskuksissa, kun taas hiustenkuivaajaa löytyy melkein kaikista kodeista.

Hiustenkuivaajien kuumailmasuoja ei ole saatavilla föönissä. Ei ole mahdollista föönata hiustenkuivaajalla, koska; Kun hiustenkuivaajien vastus saavuttaa tietyn lämpötilan, termostaatti katkaisee vastuksen automaattisesti pidentääkseen moottorin käyttöikää ja suojatakseen moottoria. Tällä tavalla kone siirtyy kylmäpuhallukseen. Tästä syystä voi olla mahdollista föönata hiustenkuivaajalla.

Hiustenkuivaajan käyttötarkoitus

Hiustenkuivaajat kuivaavat vain hiukset puhaltamalla kuumaa ilmaa. Hiustenkuivaajat toimivat puhaltamalla lämmitettyä ilmaa sähkömoottoriin kytketyn tuulettimen avulla vastuksen avulla. Nämä koneet on valmistettu vain hiusten kuivaamiseen. Vastus- ja moottorirakenteet pystyvät kuivaamaan vain hiukset. Myydään monia hiustenkuivaajia, joiden teho vaihtelee 600 watista 1400 wattiin. Hiustenkuivaajat kuuluvat yleensä sähkölaitteiden luokkaan, ja niitä tarjotaan myyntiin tässä luokassa. Hiustenkuivaajat ovat teknisesti leveäsuisia ja niiden moottorin nopeus on hitaampi kuin föönillä.

Fööni hoitaa molemmat.

Föönaatit on valmistettu sekä hiusten kuivaamiseen, hiusten pörröisyyden estämiseen että hiusten muotoiluun. Vaikka föönien päätarkoitus ei olekaan kuivata hiuksia, niitä käytetään usein myös tähän tarkoitukseen. Föönaatit puhaltavat enemmän kuumaa ilmaa kuin hiustenkuivaajat. Samalla on järjestelmä kylmän ilman ulostulolle, jolloin hiukset muotoillaan kuumalla ilmalla ja kylmällä ilmalla saatu muoto on pysyvämpi. Koska ilmanpoistoaukko on föönissä kapea, ilman nopeus kasvaa. Nopea ilma poistaa sisällä olevan vahvan vastuksen muodostuneen erittäin kuuman ilman. Tämä helpottaa hiusten muotoilua. Kylmäilmaosa tulee käyttää myös muotoilun jälkeen.

Föönaajia voidaan pitää myös erittäin edistyneinä parhaina hiustenkuivaajaina. Parhaat föönit on suunniteltu ja valmistettu siten, että hiukset muotoillaan puhaltamalla korkean lämpötilan paineilmaa. Tästä syystä näissä ammattikoneissa on erittäin tehokkaat vastukset ja moottorit. Kampaajat suosivat usein ammattimaisia ​​föönejä.

Fööniä toimitettaessa tulee suosia korkealaatuisten merkkien tuotteita. Turbo- tai megaturbomoottori auttaa sekä kuivaamaan hiuksia nopeammin että antamaan niille paremman muodon. Pysyvän muodon saamiseksi siinä tulisi olla jäähdytyspainike ja suositeltavia föönejä, jotka on suunniteltu jakamaan lämmön tasaisesti.

 

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar