Ministeri Kirişci: "247 ihmistä evakuoitiin paloalueelta"

Ministeri Kirisci henkilö evakuoitu paloalueelta
Ministeri Kirişci "247 ihmistä evakuoitu paloalueelta"

Maa- ja metsätalousministeri Vahit Kirişci kertoi viimeisimmästä tilanteesta Marmariksen metsäpalon toisena päivänä.

Ministeri Kirişçi lausui puheessaan seuraavat lausunnot: ”Toiveemme on, että tämä palo saadaan hallintaan, uskomme, että iltaa kohti tehdään lisää positiivisia ja konkreettisia töitä. Työmme tällä alueella jatkuu ilman spekulaatioita.

Metsätalouden pääosastona peruutimme kaikenlaiset allokointitapahtumat, jotta emme aiheuttaisi juoruja, ystävät. Haluamme halalia kansalaisiltamme, jotka tulevat viettämään lomansa täällä. Paloalueelta evakuoitiin 247 ihmistä. Jatkamme kansalaisillemme parasta palvelua maallemme. Toivon, että saamme parempia uutisia mahdollisimman pian."

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar