MILSAR integroitu onnistuneesti Aksunguriin

MILSAR Aksungura integroitu onnistuneesti
MILSAR integroitu onnistuneesti Aksunguriin

Turkin puolustusteollisuuden puheenjohtajavaltion puheenjohtaja prof. DR. İsmail Demir ilmoitti sosiaalisen median tileistään, että MİLSAR integroitiin onnistuneesti AKSUNGURiin ANKA:n jälkeen ja sitä alettiin käyttää.

Presidentti prof. DR. İsmail Demir sanoi sosiaalisessa mediassa: "UHA-MİLDAR-projektimme puitteissa kehitetty synteettinen aukkotutkamme MİLSAR integroitiin onnistuneesti AKSUNGURiin ANKA:n jälkeen, ja merivoimien komentomme alkoi käyttää sitä. Toivottaen." antanut lausuntoja.

Todettiin myös, että MILSARin korkearesoluutioinen SAR-ominaisuus, usean kohteen seurantakyky, keveys ja nopeat alustan integrointiominaisuudet lisäävät merkittävästi turvallisuusjoukkojemme tehokkuutta tiedustelu- ja valvontatoimissa.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar