Pikakuriiriyhtiöiden 5 kuukauden liikevaihto nousi 60 miljardiin dollariin

Pikakuriiriyhtiöiden kuukausitulot nousivat miljardiin dollariin
Pikakuriiriyhtiöiden 5 kuukauden liikevaihto nousi 60 miljardiin dollariin

Valtion postilaitoksen tiedoissa todettiin, että vuoden viiden ensimmäisen kuukauden aikana kiinalaiset kuriiripalveluntarjoajat ilmoittivat pikatoimituksen määrän tasaisesta kasvusta. Maan kuriiriyhtiöt käsittelivät tammi-toukokuussa yhteensä 3,3 miljardia pakettia, mikä on 40,95 prosenttia enemmän kuin edellisen vuoden vastaavaan aikaan. Myös alan liikevoitto kasvoi 2 prosenttia viime vuoden vastaavaan ajanjaksoon verrattuna 400,55 miljardiin juaniin (noin 60 miljardia dollaria).

Shanghai sijoittui ensimmäisellä sijalla kaikkien Kiinan kaupunkien joukossa pikatoimituksen liikevaihdossa vuoden viiden ensimmäisen kuukauden aikana. Sitä seurasivat tällä alueella Guangzhou, Shenzhen, Jinhua ja Hangzhou.

Postihallinnon tiedot osoittavat myös, että Kiinan postitulot olivat tammi-toukokuussa 5,9 miljardia juania, mikä on 531,78 prosenttia enemmän kuin vuosi sitten. Pelkästään toukokuussa alan liikevaihto kasvoi 4,4 prosenttia.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar