Kuka on Survivor Batuhan Karacakaya, kuinka vanha hän on, mistä hän on kotoisin?

Kuka on Survivor Batuhan Karacakaya Kuinka vanha hän on?
Kuka on Survivor Batuhan Karacakaya, kuinka vanha hän on, mistä hän on kotoisin?

Selviytyjä Batuhanin elämä tuli esille kilpailun viimeisessä osassa. Batuhan Karacakaya, joka kilpaili kaudella 2021 ja sijoittui 7. sijalle, varmisti paikkansa vuoden 2022 All Star -turnauksen välieriin. Selviytyjä Batuhan, joka aloitti seikkailunsa Julkkikset-tiimissä ja on yksi Survivorin kunnianhimoisista nimistä, herätti huomiota paitsi esityksellään myös keskustelullaan Ayşen kanssa. Batuhan Karacakaya, joka muistetaan Bülentin roolistaan ​​Aşkı Memnussa, on esiintynyt TV-sarjoissa, kuten Desperate Housewives ja Diriliş Ertuğrul, koko näyttelijäelämänsä. Joten, kuka on Survivor Batuhan Karacakaya, kuinka vanha hän on, mistä hän on kotoisin? Tässä on tietoa Survivor Batuhanin elämästä.

Kuka on Batuhan Karacakaya, kuinka vanha hän on, mistä hän on kotoisin?

Batuhan Karacakaya syntyi 5. helmikuuta 1997 Istanbulissa. Hän aloitti ensimmäisen projektinsa Fifth Dimension -sarjassa ja esiintyi vierailevana näyttelijänä tässä sarjassa. Hänet tunnetaan sosiaalisessa mediassa nimellä Bülent Ziyagil. Hän näytteli "Bülent Ziyagilin" roolia tv-sarjassa Aşk-ı Memnu vuosina 2008-2010. Myöhemmin hän näytteli Mertin hahmoa TV-sarjassa Desperate Housewives. Hän näytteli "Dündar Beyn" roolia TV-sarjassa Diriliş Ertuğrul.

Vuonna 2021 hän osallistui Acun Ilıcalın isännöimään Survivor Celebrities-Volunteers -kilpailuun ja osallistui julkkistiimiin ja sijoittui kilpailussa 7. sijalle.

Vuonna 2022 hän liittyi uudelleen Survivor 2022: All Star -kilpailuun ja suoritti kilpailun kolmanneksi.

TV-sarja, jonka pääosassa on Batuhan Karacakaya

  • Ylösnousemus: Ertuğrul (TV-sarja, 4 vuodenaikaa, Dündar Bey, 2016-2017)
  • Pitkä tarina (Mustafa (15-vuotias, elokuva, 2012)
  • Desperate Housewives (TV-sarja, 3 vuodenaikaa, Mert, 2011-2013)
  • You De Don't Go (Selim, TV-sarja, 2011)
  • Love Loves Coincidences (ilmainen, elokuva, 2011)
  • Odota minua (Salih, elokuva, 2010)
  • Oppituntimme Atatürk (Elokuva, 2009)
  • Aşk-ı Memnu (TV-sarja, 2 vuodenaikaa, Bülent Ziyagil, 2008-2009)

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar