Kuka on Aysun Kayacı, kuinka vanha hän on ja mistä hän on kotoisin? Aysun Kayacı yllätti lopputilan!

Kuka on Aysun Kayaci, kuinka vanha hän on ja mistä Aysun Kayaci on kotoisin?
Kuka on Aysun Kayacı, kuinka vanha hän on ja mistä Aysun Kayacı viimein on kotoisin?

Näyttelijä, palvelin ja malli Aysun Kayacı, Destinyn hahmo Doctors-sarjassa, ilmestyi vuosia myöhemmin. Kayacı, joka oli melko yllättynyt uudesta tilastaan, nähtiin hääpuvussa.

Kuka on Aysun Kayacı, kuinka vanha hän on ja mistä hän on kotoisin?

Aysun Kayacı Kapanci syntyi 20. toukokuuta 1979 Üsküdarissa, Istanbulissa. Kayacı, joka aloitti uransa mallina 1990-luvun lopulla, alkoi myöhemmin näytellä tv-sarjoissa ja mainoksissa, kuten Zehirli Çiçek ja Doktorlar. Lisäksi hän osallistui politiikkaan liittyviin ohjelmiin juontajana ja puhujana.

Aysun Kayacı syntyi 20. toukokuuta 1979 Üsküdarin alueella Istanbulissa. Hänen äitinsä Asuman Kayacı työskenteli työntekijänä hotellin pesulassa. Kayacı selitti, että hänen isänsä Selahattin Kayacı, jota hän kuvailee alkoholistiksi, oli pahoinpidellyt äitiään, itseään ja sisartaan Canania ja että hänen äitinsä ja isänsä erosivat tämän vuoksi. Selahattin Kayacı puolestaan ​​kiisti tämän väitteen.

Hän aloitti mallintyön 15-vuotiaana messujen osastopäällikkönä. Hän sijoittui kolmannelle sijalle Sedef Avcın ja Deniz Barutin jälkeen Elite Model Look -kilpailussa vuonna 1997. Pitkän mallityön jälkeen hän aloitti näyttelemisen 3-luvulla ja otti roolin tv-sarjassa Zehirli Çiçek.

Vuonna 2004 hän sai "Vuoden parhaan mallin" -palkinnon 12. MGD Golden Lens Awards -tapahtumassa. Hän esiintyi tv-sarjoissa Çat Kapı vuonna 2005, Doctors vuonna 2006 ja Silent Ships vuonna 2007. Hän näytteli myös laulajan roolia elokuvassa 15 Minutes in a Kısık Fire. Hän näytteli Pepsi-mainoksessa vuosina 2007-2008.

Hän valmistui Yeditepe yliopiston historian laitokselta vuonna 2009. Vaikka hän jatkaa näyttelemistä sarjassa, hän johti pääasiassa televisio-ohjelmaa Haydi Gel Bizimle Ol, joka lähetettiin NTV:ssä. Hän isännöi myös laulukilpailua yksityisellä kanavalla Haldun Dormenin kanssa samoina vuosina.

paimenen puhe

Ohjelmassa "Hadi Gel Bizimle Ol Ol", joka lähetettiin NTV:llä 27. maaliskuuta 2008, Kayacı sanoi: "Maksan veroja, miksi en maksa veroja, olen erittäin pahoillani, kaikki tulevat luokseni, mutta minä Sanon vain, "paimen vuorella" ja ääneni ovat tasa-arvoisia, esimerkiksi miksi? On myös ihmisiä, jotka tutkivat 10 kertaa enemmän kuin minä."

Myöhemmin hän sanoi: "Minä kyseenalaistan veronsa kunnolla maksavien, laitonta sähköä käyttävien ja squattereiden slummikaupungeissa käyttävien ihmisten äänten tasa-arvon, jossa omistuskirjat jaetaan samalla tavalla kuin kunnat jakavat tutkintotodistukset." sanoi. Turkkilainen näyttelijä Müjde Ar, joka osallistui samaan ohjelmaan, sanoi: "Adıyamanin ihmiset asuvat edelleen luolissa." Näiden lausuntojen vuoksi Adıyamanin ja sen piirien solidaarisuusyhdistyksen presidentti Şükrü Orak ja hänen asianajajansa Hacı Orhan tekivät rikosilmoituksen Kayacıa ja Arista ja vaativat Turkin rikoslain 301 §:n mukaista kanteen nostamista rikoksesta "Loukkaus lehdistön kautta" ". Kayacı sanoi vuonna 2021 vuonna 2008: "Riittää, anna heidän pudota vierelleni. Olin 20-vuotias, kun sanoin tuon sanan. Kaduin sitä heti kun sanoin sen", hän sanoi.

Tämän keskustelun vuoksi Kayacı on usein Turkin asialistalla tänään. Kun Yhdysvaltain dollarin kurssi ylitti 2021 Turkin liiran vuonna 15, Kayacin nimi nousi Twitterin asialistalle kritisoimaan tilannetta. Kayacı selitti, että hänen nimiinsä avatut sosiaalisen median tilit eivät kuulu hänelle ja totesi, ettei hän ollut tyytyväinen tilanteeseen.

Yksityiselämä

Aysun Kayacılla, joka oli jalkapalloilija Emre Aşıkin kanssa vuosina 1998–2005, oli myöhemmin lyhyt rakkaussuhde tuottajan ja ohjaajan Fatih Aksoyn kanssa. Kayacı meni naimisiin pankkiiri Efe Kapancin kanssa 27. lokakuuta 2012. Pariskunta, jolla on Maya-niminen tytär, asuu Lontoossa poissa tiedotusvälineistä.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar