Konya erottuu joukosta vesisäiliöviennissä

Vesisäiliön vienti
Vesisäiliön vienti

Brs Plastik on ottanut paikkansa vesisäiliöiden viennissä Turkin johtavien yritysten joukossa. Se jatkaa toimintaansa, jonka se aloitti muovisten vesisäiliöiden valmistuksena Konyassa, tinkimättä laatupolitiikastaan. Muoviset vesisäiliöt, muoviesteet, muoviset valaistut huonekalut, Muoviset harrastuskasvihuonetuotteet ja Polyeteeniraaka-aineesta valmistetut muovikoristeet ovat kysyttyjä kaikkialla maailmassa.

Brs Muovia Jatkuvien T&K-tutkimusten tuloksena se lisää uusia tuotteita tuotevalikoimaansa päivittäin ja vie erilaisia ​​muovisia vesisäiliöitä ja muovituotteita Amerikkaan, Japaniin, Euroopan unionin maihin, Lähi-idän maihin ja Afrikan maihin.

Muoviset vesisäiliöt

Vesi on välttämättömyys. Veden merkitys ymmärretään yhä enemmän maailmassa, jossa ilmaston lämpeneminen lisääntyy päivä päivältä. Muovisen vesisäiliön merkitys kasvaa huomattavasti erityisesti vesikatkoissa alueilla, joilla kaupungistuminen on voimakasta. Varastoinnin merkitys veden tehokkaamman käytön kannalta ymmärretään päivä päivältä paremmin. Muovisia vesisäiliöitä tarvitaan tietoiseen kasteluun maataloustoiminnassa. Tällaisten tarpeiden täyttämiseksi Brs Plastik tekee tarvittavat tutkimukset ja valmistaa sopivia tuotteita.

Valmistettu polyeteenistä raaka-aineesta muovinen vesisäiliö Tuotteilla on kaikki elintarvikemääräysten mukaiset sertifikaatit. Se on suunniteltu ja valmistettu käytettävien paikkojen ja alueiden mukaan. On havaittu, että kaikki valmistetut tuotteet kestävät erittäin hyvin ulkopuolelta tulevia iskuja. Värilliset tuotteet kestävät auringonvaloa eivätkä muodosta leviä.Se tuottaa erikokoisia vesisäiliöitä 18 litrasta 20 tonniin.

18 litran muovinen vesisäiliö on suunniteltu täyttämään päivittäiset tarpeet ja käytettäväksi ajoneuvoissa.

Aallonmurtajalla varustettujen 50,100 200, 300, 500 ja XNUMX litran neliövesisäiliöiden pienestä tilavuudesta johtuen ne on suunniteltu ja valmistettu sisältämään vettä työpaikoilla, kodeissa ja ajoneuvoissa.

Muovisia aallonmurtajalla varustettuja vesisäiliöitä käytetään yleensä liikkuvissa ajoneuvoissa, huviveneissä ja asuntovaunuissa. Veden liikkeen estämiseksi liikkuvissa ajoneuvoissa Dalgakıran-nimistä tuotteissa olevien erityisesti suunniteltujen syvennysten ja ulkonemien ansiosta mahdollisia ääniä estetään varmistamalla, että vesi pysyy paikallaan ilman heilahtelua. Neliön muotoisia muovisia vesisäiliöitä puolestaan ​​valmistetaan alueille, joita voidaan käyttää vakaasti. Matkailuvaunuihin on olemassa kahdenlaisia ​​erikoisdesigntuotteita, 60 ja 80 litran asuntovaunutyyppisiä muovisia vesisäiliöitä.

Muita muovisia vesisäiliöitä valmistetaan kolmella tavalla: pystysuora, vaaka ja litteä.

Pystysuorat muoviset vesisäiliöt 1,2,3 ja 5,10 tonnia Tuotteita on 20 tyyppiä. Tuotteemme valmistetaan suunnittelemalla niiden käyttöpaikkojen mukaan eri kokoisina. Nämä tuotteet valmistetaan varastoimaan vettä talon kellariin tai kattoon, työpaikoille, vesikäyttöisiin koneisiin tai puutarhakasteluihin, lyhyesti sanottuna minne tahansa, missä vettä tarvitaan.

Vaakasäiliöt sitä vastoin valmistetaan erikoissuunnittelulla niin, ettei niissä ole vaihtelua etenkään ajoneuvojen vesikuljetuksen osalta. Näitä tuotteita valmistetaan eri kokoisina varastoitavien tuotteiden tiheyden mukaan. Se sopii myös veden varastointiin kodeissa, työpaikoilla ja puutarhakastelussa, kuten pystysuorassa muovisessa vesisäiliössä.

Muoviset esteet

Muoviesteet -tuoteryhmällä on suuri kysyntä ulkomailta, jota viedään ergonomisen rakenteensa ja ominaisuuksiensa ansiosta useisiin maihin. Tuotteet ovat todistaneet laatunsa ja hyväksytty läpäisemällä kaikki testit parhaalla mahdollisella tavalla.

suolakurkkumehun, naurismehun ja nestemäisten elintarvikkeiden varastoihin;

Varsinkin maassamme valmistavat suuret yritykset suosivat Brs Plastikin valmistamia varastoja. Syyt etusijalle ovat se, että tuotteissamme käyttämillämme aineilla on terveyden kannalta sopivimmat arvot kaikissa testeissä. Meillä on kaikki ministeriön myöntämät sertifikaatit elintarviketuotteille.

Elintarvikkeille ja muille kemikaaleille löytyy kaikenkokoisia ja -kokoisia varastotuotantoja. Seinämän paksuus voi vaihdella näissä tuotteissa käytetyn tuotteen tiheyden mukaan. Voit saada vastaukset kaikkiin kysymyksiisi asiantuntevilta henkilökunnalta soittamalla yrityksen edustajille saadaksesi lisätietoja tästä aiheesta.

Valaistu (LED) Li-tuotteet

Tässä tuotevalikoimassa sloganina "Kuvittele, me tuotamme mallin” Asiakkaiden suunnittelemat tuotteiden muotit valmistetaan itse ja niiden valmistus toteutetaan. Tässä tuoteryhmässä on monia lajikkeita.

Monet tuotteet, kuten valaistut sohvaryhmät, bistropöydät, bistroneliöpöydät, tervetulopöydät, sohvapöydät, valaistut portaat, kuutiot ja pallot, jotka ovat erityisen kysyttyjä viihdepaikoissa, ovat yritysten valmistamia.

Hotellit suosivat aurinkotuoleja, valaistuja kukkaruukkuja, valaistuspylväitä, valaistuja tervetuliaispöytiä auloissa, valaistuja portaita, valaistuja huonekaluja, valaistuja katukiviä, valoisia sieniä.

Hobby kasvihuonetuotteet

Hobby Greenhouse -tuotteet, jotka on suunniteltu erityisesti pandemiakausiin, jotta ihmiset voivat käsitellä maaperää kotona ollessaan suljettuina, ovat tuotteita, jotka on suunniteltu kasvamaan luomukäytössä alueilla, joita ei käytetä talojen parvekkeilla, talojen terasseilla. taloja. Lisäksi nämä tuotteet ovat olleet lapsille hyvä koulutusmalli tuotteen viljelyyn kuluvan ajan tarkkailemiseen, jolloin ihmiset saavat terapiaa maaperää käsittelemällä. Tällaisia ​​tuotteita suosivat erityisesti suurissa kaupungeissa asuvat kansalaisemme.

 Kierto ja muovaus

Konya muovia vesisäiliö Tässä tuotteina alkaneessa prosessissa jotkin valmiina tavarana valmistetut muoviset vesisäiliöt ovat kuljetuskustannuksiltaan korkeita suurista määristä johtuen. Jos se lähetetään puolivalmisteena, saavutetaan suuria säästöjä. Tästä syystä pyrimme tuottamaan sijoittamalla rotaatiokoneet maamme eri alueille. Lisäksi yhtiöllä on kapasiteettia valmistaa rotaatiokoneita.

Muovauksena tuotteet kerätään yhteistyössä oman toimintansa asiantuntijoiden kanssa.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar