3 yritystä osallistui Kocaeli-akvaarioprojektin esivalintakilpailuun

Yritys osallistui Kocaeli Aquarium Project Ten Qualification -kilpailuun
3 yritystä osallistui Kocaeli-akvaarioprojektin esivalintakilpailuun

Pääkaupunkiseudun Kocaelin kunta jatkaa peräkkäin tarjouskilpailuja Kocaeli-brändille lisäarvoa tuovista hankkeista. Metropolitan, Izmit District Aquarium Building Rakennusprojekti järjesti tarjouskilpailun. 3 yritystä jätti tarjouksen akvaarioprojektin esikarsintatilaisuuteen.

Seuraavat yritykset osallistuivat Kocaeli-akvaarioprojektin esikarsintakilpailuun:

  1. Dentaş International INS. Inc.,
  2. Yaşar Housing INS. LAULAA. VE TİC. Inc.,
  3. ADEC Aquarium IND. INS. TUONTI JA VIENTI. A.Ş.+ Ocean Aquarium INS. İTH. JA IHR. OY. STI.

PROJEKTIKONSEPTI

Projektialueella; Erityyppisiä ja -kokoisia akvaarioita tulee olemaan vähintään 3800, oleskelutilaltaan noin 2 m35, vähintään 25 erityyppistä ja kokoista terraariota sekä 20 metriä pitkä tunneliakvaario luolaosineineen. Kocaeli Aquarium -projektissa matkamuistoja, lipputulot, kahvila, hallintoosastot, sademetsät, tutkimusmaailma, maailmanmeret, hailaboratorio, upotettu alus, sukellusvene, kosketa ja tutki jne. paikat sijoitetaan.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar