Kartepe-köysiratalinjatyöt on allekirjoitettu

Kartepe Cable Car Line Heat Signed
Kartepe-köysiratalinjatyöt on allekirjoitettu

Kartepeen rakennettavan köysirataradan tarjouskilpailuun osallistuneen ja tarjousta jättäneen Leintnerin ja SPA-kumppanuuden vastalauseen hankintaviranomainen (KİK) hylkäsi. Vastaväitteen hylkäämisen myötä Metropolitan kutsui Grand Yapın ja Doppelmayrin kumppanuuden allekirjoittamaan sopimuksen. Ensi viikolla allekirjoitettavan sopimuksen jälkeen köysiradan rakentaminen alkaa.

Özgür Kocaelin Süriye Çatak Tekin uutisten mukaan: ”Julkinen hankintaviranomainen (KİK) hylkäsi Kocaelin pääkaupunkiseudun kunnan Kartepeen rakennettavan köysiratahankkeen toista tarjousta koskevan vastalauseen. Osallistuessaan toiseen tarjouskilpailuun 25. maaliskuuta Leintner ja SPA-kumppanuus valittivat ensin Metropolitaniin ja sitten GCC:hen. Molempien toimielinten valitukset hylättiin. Kun vastalauseet hylättiin, tarjouskilpailun voittaneen Grand Yapın ja Doppelmayrin kumppanuutta haettiin sopimukseen. Yrityksen viranomaisten odotetaan viimeistelevän asiakirjat ja allekirjoittavan sopimuksen ensi viikolla.

VASTUU KAHTA TOIMIELINTÄ

Maaliskuussa pidetyssä tarjouskilpailussa, jonka arvo oli arviolta 309 miljoonaa 596 tuhatta liiraa, Leintner ja SPA kumppanuus tarjosivat 334 miljoonaa 400 liiraa ja Grand Yapı ja Doppelmayr kumppanuus 335 miljoonaa liiraa. Tarjouslautakunta tutki molempien kumppanuuksien asiakirjat ja tarjoukset. Tutkinnan jälkeen komissio ilmoitti antaneensa tarjouksen Grand Yapılle ja Doppelmayrille. Leintner ja SPA-kumppanuus, jotka eivät saaneet tarjousta, vastustivat kuitenkin tarjousta. Kun Metropolitan hylkäsi vastalauseen, tehtiin vastalause KIK:lle. Myös GCC hylkäsi valituksen viime viikolla.

SAADA SIJOITUSKANNUSTIN

Grand Yapı ja Doppelmayr kumppanuus, joka voitti tarjouskilpailun GCC:n vastalauseen jälkeen, kutsui Metropolitan allekirjoittamaan sopimuksen. Tämän jälkeen yritys alkoi valmistella asiakirjojaan. Samalla selvisi, että myös investointikannustimia hakeneen yhtiön hakemus hyväksyttiin. Kun yritys on saanut asiakirjansa valmiiksi, sen odotetaan tulevan Metropolitaniin ensi viikolla allekirjoittamaan sopimus.

SIVULLA TOIMITETAAN 10 PÄIVÄN SISÄLLÄ

Sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen pääkaupunkiseutu toimittaa kohteen yritykselle 10 päivän kuluessa. Kun yritys on perustanut työmaansa, se aloittaa köysiratahankkeen rakentamisen. Vuonna 2023 valmistuvan köysiratahankkeen myötä Metropolitan Kocaelin 50 vuoden unelma toteutuu. Derbentin ja Kuzuyaylan välillä kulkeva köysirata on 4 tuhatta 695 metriä pitkä. Köysirataprojektissa, johon tulee 2 asemaa, palvelee 10 73 hengen hyttiä. 1500 henkilöä tunnissa kulkevan köysiratalinjan korkeusetäisyys tulee olemaan 1090 metriä. Vastaavasti lähtötaso on 331 metriä ja tulotaso 1421 metriä. Kahden aseman välinen etäisyys ylittyy 14 minuutissa.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar