Kardem Tekstil tuottaa Fashion Giantsille Mimaki TS55-1800:lla

Kardem Tekstil tuottaa Fashion Giantsille Mimaki TS:n kanssa
Kardem Tekstil tuottaa Fashion Giantsille Mimaki TS55-1800:lla

Maailmankuuluille brändeille vaatteita valmistava Kardem Tekstil saavuttaa digitaalisen painatuksen etuja Mimakin hinta/suorituskykykeskeisellä TS55-1800-sublimaatiosiirtopainokoneella. Tekstiilituotannon (d)evoluutiota tekevä TS55-1800:sta tulee ihanteellinen ratkaisu Kardem Tekstilille korkealla suorituskyvyllään.

Kardem Tekstil, yksi tärkeimmistä globaalien muoti- ja vaatemerkkien toimittajista, kasvattaa brändiarvoaan menestyneillä markkinatutkimuksillaan. Istanbulissa vuonna 1990 toimintansa aloittaneesta yrityksestä 30 työntekijää on tullut vahva vaatevalmistaja vientiin suuntautuneilla tutkimuksilla ja uusilla investoinneilla. Monia vuosia konepajoilla tuottanut yritys avasi ensimmäisen tehtaansa Serbian Smederovassa vuonna 2016. Vuonna 2017 Kardem Tekstil avasi Keşanin tehtaan Edirnessa, jolloin siitä tuli täysin integroitu vaatevalmistaja. Maailmanlaajuisia brändejä, kuten Abercrombie & Fitch, Bershka, Inditex Group, H&M ja Ralph Lauren palvelevaa Kardem Tekstiliä pidetään yhtenä Turkin vaateteollisuuden edelläkävijöistä visiollaan ja kasvavalla markkinavoimallaan.

Kardem Tekstil, jonka kuukausituotantokapasiteetti on 2 miljoonaa vaatekappaletta, edistää merkittävästi Turkin taloutta viemällä 98 % tuotannostaan. Keşan Factorylla, jota pidetään yrityksen tuotantopohjana, on kaikki käyttöliittymät, kuten leikkaus, ompelu, kirjonta, tulostus, laadunvalvonta ja lähetys, ja sen palveluksessa on 600 työntekijää, joista suurin osa on naisia. Tehdaspäällikkö Raşit Akgör sanoi, että tehtaalle saapuvat huippukankaat tulevat ulos lopullisina valmiina vaatteina. Akgör sanoi, että he pitävät kestävyyttä ja laadukasta tuotantoa erittäin tärkeänä. ”Vuonna 2020 tehtaamme on saavuttanut omavaraisen energiavoiman siirtymällä 100 % aurinkoenergiajärjestelmään. 100-prosenttisesti ympäristöystävällinen tehdas on tärkeä askel. Jatkamme tarvittavien toimenpiteiden toteuttamista tullaksemme "puhtaan tuotannon" ja kestävän vision kumppaniksi muoti- ja vaateteollisuuden suurille toimijoille.

Kuluttajien muuttuvat vaatimukset tekevät digitaalisesta painamisesta pakollista

Raşit Akgör ilmaisi, että sekä kuluttajien mieltymykset että tuotantotavat ovat muuttuneet vakavasti tekstiili- ja vaatetusteollisuudessa, joten he päättivät investoida digitaaliseen painamiseen. ”Aiemmin tuotettiin suuria volyymeja kannattavalle liiketoiminnalle ja sen tuoma standardi, rajoitettu kuvio/kuviovalikoima. Nykyään tilausmäärät ovat kuitenkin pienemmät, toimitusajat lyhyemmät ja tuotteita kysytään enemmän kuin koskaan ennen. Niitä ei ole mahdollista valmistaa vain perinteisillä menetelmillä. Vaikka perinteinen silkkipainatusmenetelmä jatkuu, se ei enää riitä näihin asiakkaiden yhä erikoisempiin vaatimuksiin. Digitaalisen tulostuksen tehokkuus nopeilla, laadukkailla ja pienillä/keskimäärillä on ollut meille uusi ratkaisu. Tämän alueen tutkimuksessamme olemme nähneet, että Mimaki on markkinoiden paras. Meillä on jo monien japanilaisten merkkien koneita, joita käytämme tuotannossa. Meillä on suuri luottamus japanilaiseen teknologiaan ja suunnitteluun. Siksi toisessa vaiheessa keskityimme siihen, mikä Mimaki-malli meidän pitäisi valita.

Akgör selitti, että TS1800-55-sublimaatiosiirtopainokone on heille ihanteellisin ratkaisu sekä tulostuslaadullaan ja tehokkuudellaan että 1800 mm:n tulostusleveydellään. vuodelta 2022. Akgor; ”Tällä hetkellä suunnitteilla olevien tilausten tuotanto on käynnissä, joten emme ole vielä käyttäneet uutta puristinta valmiiden tuotteiden valmistukseen. Asennuksen jälkeen aloimme kuitenkin ottaa koetulosteita TS55-1800:lle uuden kauden tuotteille. Teemme yhdessä suunnittelutoimistomme kanssa hakemukset näiden printtien lopputuotteista ja lähetämme nämä näytteet tuotemerkeille, joiden kanssa työskentelemme. Rehellisesti voin sanoa, että tämä prosessi sujui odotusten mukaisesti. Emme ole saaneet asiakkailtamme negatiivista palautetta tulosteistamme. Asiakkaidemme tilauksista riippuen aiomme käyttää TS2022-55:aa uusien tilausten varsinaisessa tuotannossa vuoden 1800 toisesta puoliskosta alkaen keskeytyksettä.

Akgör kertoi, että monet tuotteet, kuten mekot, sukkahousut, takit, collegepaidat ja tylli, jotka on painettu TS55-1800:lla, kohtaavat muoti- ja vähittäiskaupan tulevalla kaudella.

"Mimaki TS55-1800 oli oikea sijoitus"

Raşit Akgör totesi, että digitaalisen painatuksen paino heidän vaatetuotannossaan on aluksi 5 %, mutta osuus kasvaa nopeasti ja lisäsi, että digitaalisesti painetut mallistot merkitsevät enemmän vaihtoehtoja ja vähemmän kustannuksia. Akgor; ”50 värin mallistoa on lähes mahdotonta saavuttaa silkkipainatuksella, hankaluuksia lisäävät korkeat kustannukset ja prosessi. Lisäksi koetulostuksen suuri määrä oikean väriarvon saavuttamiseksi aiheuttaa hukkakustannuksia. Toisaalta digitaalinen painatus tarjoaa meille uusia mahdollisuuksia lyhyellä, nopealla ja virheettömällä tuotannolla sekä lähes loputtomalla määrällä värivaihtoehtoja. Digitaalisen tulostuksen hinta on lyömätön pienikokoisissa tai moniväritöissä. Laadukkaat tulosteet, jotka teimme TS55-1800:lla 1200 dpi:n resoluutiolla, ja saavuttamamme yksikkökustannukset osoittavat, että teimme oikean investoinnin.

Toteamalla, että TS55-1800 sublimaatiosiirtopainokoneen 1800 mm:n tulostusleveys lisää tuottavuutta ja alentaa kustannuksia, Akgör selitti saavuttamansa edun seuraavasti: ”Prosessit tulevat meille 180 cm:n leveydellä, ja ennen tavallisissa painokoneissa pystyimme käyttämään 160 cm, joten aluksi 20 cm hukkaan kankaaseen. Tämä kankaan reunojen menetys on päättynyt TS55-1800:aan. Lisäksi 180 cm leveys on lisännyt tuottavuuttamme, koska sen avulla voidaan tulostaa useampia osia kerralla. Kun otetaan huomioon tulevalla kaudella kasvava työmäärä, tämä etu tulee entistä enemmän esiin.”

Akgör sanoi, että he olivat vaikuttuneita TS55-1800:n vahvasta suorituskyvystä, ja korosti, että tämä sublimaatiopainokone voi toimia 7/24 vahvan rakenteensa ansiosta. Akgör jatkoi sanojaan seuraavasti; ”Jatkuva ja valvomaton tulostus säästää sekä aikaa että rahaa. Vakiorullat on vaihdettava päivittäin. Tätä varten on tarpeen osoittaa jatkuvasti henkilökuntaa. Suuremmalla rullalla voimme kuitenkin työskennellä keskeytyksettä pidempään. Tässä suhteessa Mimaki Mini Jumbo Roll Unit tuli peliin. Tämän syöttöyksikön ansiosta pidempi keskeytyksetön ja valvomaton tulostusteho kazanjyrkkä. Vaikka työajat ovat ohi ja henkilökunta lähtee kotiin, TS55-1800 jatkaa työtään ja saa työnsä valmiiksi. Tarvitsemme seuraavassa vaiheessa suurempia maalipulloja. Siten kaikki laitteistomme ovat valmiina koneen toimintaan taukoamatta."

Mimakin alkuperäiset maalit täyttävät odotukset helposti

Raşit Akgör selitti, että he käyttivät Mimakin alkuperäisiä Sb614-musteita tulostukseen, ja kertoi olevansa erittäin tyytyväisiä tulostustuloksiin. Akgor; ”Siirtopaperille tulostuksessa väriaine on yhtä tärkeä kuin kone. Meillä on erittäin hyvä painokone ja yhtä hyvät musteet. Ensinnäkin väriaineen kyllästyminen ja värien siirtyminen siirtopaperiin ja polyesterikankaaseen kalanteriprosessin jälkeen ovat varsin onnistuneita. Värissä ei ole poikkeamia tai haalistumista. Säätämällä tulostuskertojen määrää saamme haluamamme kiiltävät tai mattavärit, olipa se kuinka haastavaa tahansa. Lisäksi meillä ei ole halkeamia, irtoamista tai vastaavia ongelmia painatuksen jälkeen. Käyttöä varten tekemämme kitka-, hikoilu- ja pesunkestotestit täyttävät helposti haluamamme menestyskriteerit.

Koska ne ovat vientiin suuntautuneita, on tärkeämpää, että Sb614-maaleilla on ECO PASSPORT by OEKO-TEX -sertifikaatti. kazanAkgör korosti olevansa hyvä ihminen, ja kertoi, että kaikki asiakirjat, jotka osoittavat hänen tuotteidensa olevan herkkiä ympäristölle ja ihmisten terveydelle, esitetään asiakkaille.

Sanoen: "Me Kardem Tekstilinä emme johda laatua, tuotamme laatua ensimmäisestä vaiheesta lähtien", Akgör lisäsi, että TS55-1800 on parantanut sekä kapasiteettiaan että tulostuslaatuaan tässä prosessissa, joten he tilasivat ostaa toisen sama painokone.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar