Kansallisen sukellusveneen STM500 testituotanto alkaa!

National Submarine STM:n testituotanto alkaa
Kansallisen sukellusveneen STM500 testituotanto alkaa!

Turkin sotilaslaivaston alustojen valmistuksessa uudelle suunnalle murtautunut STM aloittaa turkkilaisten insinöörien suunnitteleman STM500-sukellusveneen tuotannon kestävän veneen koetuotannolla.

Turkin puolustusteollisuuden puheenjohtajavaltion (SSB) johdolla STM Defence Technologies and Engineering Inc., jolla on tärkeä rooli Turkin puolustusteollisuuden liikkeessä, suorittaa tehtäviä "kehittää teollista infrastruktuuria suunnitteluun ja sotasukellusveneiden rakentaminen kansallisin keinoin" annettiin sille sukellusveneaiheesta. onnistuneesti otti historiallisen askeleen Turkin kansallisessa sukellusveneiden tuotantoseikkailussa.

STM:n insinöörien kansallisilla resursseilla suunnitteleman STM500-sukellusveneen kestävän rungon koetuotanto aloitettiin. Tässä yhteydessä sotasukellusveneen kestävä runko valmistetaan ensimmäistä kertaa siviiliteollisuudessa Turkissa. Kotimaisessa ja kansallisessa STM500-sukellusveneessä, joka on suunniteltu ystävällisten ja veljellisten maiden tarpeet huomioiden, on erittäin modernit ominaisuudet.

Rauta: STM500 varustetaan nykyaikaisilla sodankäyntijärjestelmillä

Turkin puolustusteollisuuden puheenjohtajavaltion puheenjohtaja prof. DR. İsmail Demir ilmoitti STM500:n tuotannon ensimmäisestä vaiheesta sosiaalisen median tilillään seuraavilla lausunnoilla:

"Historiallinen askel kansallisessa sukellusveneseikkailussamme! Aloitamme turkkilaisten insinöörien kansallisilla resursseilla suunnitteleman STM500-sukellusveneen tuotantotoiminnan kestävän veneen koetuotannolla. STM500 on suunniteltu toimimaan sekä avomerellä että matalissa vesissä. STM500 varustetaan edistyneillä ja moderneilla sodankäyntijärjestelmillä, jotka sisältävät varusteita, jotka vastaavat taktisia tarpeita, kuten tiedustelu ja valvonta, erikoisjoukkojen operaatiot ja sukellusvenesota.

Hymyilevä: STM500:lla on suuri vientipotentiaali

STM:n pääjohtaja Özgür Güleryüz sanoi: "Olemme Turkin ensimmäisenä suunnitteluyrityksenä, joka pystyy rakentamaan ja modernisoimaan sukellusveneitä, ja olemme saavuttaneet uuden historiallisen virstanpylvään. Olemme ylpeitä saadessamme aloittaa STM500-sukellusveneemme kestävän rungon testituotannon, kansallisen suunnittelumme työn. Onnittelen kaikkia joukkuetovereitani, jotka osallistuivat STM500-sukellusveneemme, jolla on suuri vientipotentiaali, ja puolustusteollisuuden johtajaamme Prof. DR. Haluan kiittää İsmail Demiriä hänen tuestaan.

Jatkuva päivystys 30 päivää

Pienikokoinen kansallinen sukellusvene STM500, turkkilaisten insinöörien työ, on suunniteltu toimimaan sekä matalissa vesissä että avomerellä. STM500, joka sisältää laitteita, jotka vastaavat maailmanlaajuisiin taktisiin tarpeisiin, kuten tiedusteluun ja valvontaan, erikoisjoukkojen operaatioihin ja sukellusvenesodankäyntiin, varustetaan edistyneillä ja moderneilla sodankäyntijärjestelmillä. STM500 pystyy suorittamaan kaikenlaisia ​​tehtäviä 18 päivän ajan 8 hengen erikoisjoukkojensa kanssa 30 hengen miehistönsä lisäksi. Alustalla on yhteensä 4 raskasta torpedoa ja ohjattua ohjusten laukaisuvoimaa neljällä laukaisuvalmiilla torpedoputkella.

Neuvottelut ulkomailla huomiota herättävästä STM500:sta jatkuvat. Turkki jatkaa työtään strategisen alan sukellusveneteknologioiden sekä lento- ja avaruusteknologian parissa STM:n johdolla ja kotimaisen teollisuuden osallistuessa.

STM500-sukellusveneen ominaisuudet

kyvyt

 • Kaikkien klassisen sotasukellusveneen tehtävien lisäksi STM500:lla on myös erikoisjoukkojen operaatiovalmiuksia.
 • Sukellussyvyys: 250+ metriä
 • Merellä oleskelun kesto: 30 päivää

Päämitat

 • Täyspituus: 42.0 metriä
 • Halkaisija: 4.2 metriä
 • Korkeus: 8.5 metriä

vetoisuus

 • siirtymä
 • Pinnalla: 450+ tonnia
 • Upotettu: 500+ tonnia
 • Suurin nopeus: 18+ solmua
 • Lähtönopeus: 5 solmua

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar