Kaksi muuta kansainvälistä palkintoa İGA Istanbulin lentokentälle

Kaksi muuta kansainvälistä palkintoa IGA Istanbulin lentokentälle
Kaksi muuta kansainvälistä palkintoa İGA Istanbulin lentokentälle

Turkin portti maailmalle, IGA Istanbulin lentokenttä, jonka Airline Passenger Experience Association (APEX) piti Extraordinary Achievement -palkinnon arvoisena, on myös EMEA Financen "Paras syndikoitu laina EMEA-alueella" onnistuneella jälleenrahoituksellaan 2021 miljardi euroa vuonna 5,8. Se saavutti suuren menestyksen saavuttamalla "EMEA-alueen parhaan syndikoidun lainan" -palkinnon.

IGA Istanbul Airport, joka on yksi maailman tärkeimmistä globaaleista kuljetuskeskuksista, kehuu edelleen sekä Turkkia että Turkin lentoteollisuutta viime aikoina saamillaan maailmanlaajuisilla palkinnoilla.

Tässä yhteydessä İGA Istanbul Airport on arvostettu esimerkkinä alallaan tarjoamiensa standardien ylittävien erikoispalveluiden ja luomansa tietoisuuden vuoksi, samalla kun se on toteuttanut alueensa parhaan syndikaatiolainan kestävällä jälleenrahoituksella. on tajunnut. Saavutuksensa kruunaa kaksi tärkeää maailmanlaajuista palkintoa yhden päivän erolla, IGA Istanbul Airport ottaa luja askeleita eteenpäin tullakseen maailman parhaaksi lentoasemaksi inspiroivilla palveluillaan ja saatavilla olevilla taloudellisilla resursseilla.

APEXin "Erinomainen saavutus" -palkinto

Airline Passenger Experience Association (APEX) 2022 arvioi IGA Istanbulin lentokentän "Extraordinary Achievement" -palkinnon arvoiseksi. Ensimmäisenä matkustajapalautteeseen perustuvana lentoyhtiön luokitusohjelmana erottuneen APEXin vuoden 1,2 arviointitulokset, jotka määrättiin 2022 miljoonan matkustajan äänestyksellä, julkistettiin Irlannin pääkaupungissa Dublinissa 8. kesäkuuta järjestetyssä palkintoseremoniassa. Matkustajat arvioivat yli miljoona lentoa, joita operoi noin 600 lentoyhtiötä eri puolilla maailmaa luokkiin istuinmukavuus, matkustamopalvelu, catering, viihdejärjestelmä ja Wi-Fi; APEXin "Extraordinary Achievement" -palkinto myönnettiin Ersin İnankulille, IGA:n digitaalisten palveluiden ja kaupan varatoimitusjohtajalle.

5,8 miljardin euron onnistunut jälleenrahoitus toi palkinnon

IGA Istanbul Airport, joka voitti myös tämän vuoden "Paras syndikoitu laina EMEA-alueella" - "Paras syndikoitu laina EMEA-alueella" -palkinnon EMEA Finance -lehden vuosittain järjestämässä EMEA Finance Awards -tapahtumassa, on saanut kaksi palkintoa yhden päivän välein.

Täydellisempi ja kattavampi ymmärrys kohdeyleisön vertaisista ja alan uutisista, profiloimalla säännöllisesti keskeisiä rahoituslaitoksia kazanEMEA Finance arvioi ja palkitsee joka vuosi johtavia kansainvälisiä rahoitusyrityksiä.

Tänä vuonna 14. kerran järjestetyissä palkinnoissa palkinnon arvoiseksi katsottiin myös IGA:n vuonna 2021 toteuttama onnistunut jälleenrahoitus 5,8 miljardilla eurolla ja pidensi sen maturiteettia kahdella vuodella. Englannin pääkaupungissa Lontoossa pidetyssä EMEA Finance -palkintoseremoniassa 2. kesäkuuta EMEA-alueen paras syndikaatiolaina -palkinnon vastaanotti yrityksen puolesta Selahattin Bilgen, IGA:n varatoimitusjohtaja. .

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar