Istanbulin lentoasema sai Skytrax 2 Star Airport -palkinnon toista kertaa

Istanbulin lentoasema saa Skytrax Starry Airport -palkinnon kerran
Istanbulin lentoasema saa Skytrax 2 Star Airport Award -palkinnon toista kertaa

Kansainvälisten palkintojen myötä tiukasti eteenpäin maailman lentokentällä IGA Istanbul Airport on vuonna 2020 yhtenä tärkeimmistä ilmailuorganisaatioista näkyvän Skytraxin arvion mukaan. kazanTänä vuonna se voitti "5 tähden lentokenttä" -palkinnon, joka kazanon osoittanut menestyksensä.

IGA Istanbul Airport, Turkin portti maailmaan, on edelleen Turkin ilmailun ylpeys äskettäin saamillaan kansainvälisillä palkinnoilla. Vuonna 2020 menestystä toistava İGA Istanbul Airport voitti "Skytrax 5 Star Airport" -palkinnon myös tänä vuonna. kazanarak oli suuri menestys. İGA Istanbul Airport sai "2022 World Airport Awards" -palkintojen puitteissa myös kansainväliset palkinnot maailman perheystävällisimmäksi lentoasemaksi, maailman parhaaksi ostoskokemukseksi lentoasemaksi ja Etelä-Euroopan parhaaksi lentoasemaksi. kazanja toi Turkin ilmailun huipulle. İGA Istanbulin lentoasema edistyi myös suuresti ja sijoittui 8. sijalle "Maailman parhaiden lentokenttien" -listalla.

IGA Istanbul Airport, jonka International Airports Councilin vuonna 1989 perustama Lontoossa sijaitseva ilmailuinstituutti Skytrax rekisteröi "5 tähden lentokentäksi" vuosina 2020 ja 2022, ohitti 2022 lentoasemaa 550 World Airport Awards -kilpailussa ja voitti kolme palkintoa.

Palkinnot jaetaan World Airport Surveyn kautta yli 8 kansallisuuden lentoasemaasiakkaiden toimesta kahdeksan kuukauden tutkimusjakson aikana. Tutkimus kattaa lähtöselvityksen, kuljetukset, ostokset, turvallisuuden ja tarkastukset maahanmuuttovirastossa, mutta asiakaskokemusta arvioidaan lentoaseman palvelu- ja tuotekehitysindikaattoreiden perusteella.

IGA Istanbulin lentoasema saavutti jälleen 5 tähteä vuoden kuluttua

Vuotuinen kansainvälinen lentoaseman asiakastyytyväisyystutkimus on asiakkaiden äänestämä, kun taas Skytrax, lentoasemaalan arvostetuin rekisteröinti, valvoo palvelun laatua koko lentoasemalla. Kolme päivää kestäneiden intensiivisten fyysisten tarkastusten, mukaan lukien kattavat järjestelyt ja yksityiskohtaiset valmisteluprosessit, tuloksena IGA Istanbulin lentokentän matkustajakokemuksen erinomaisuus sai korkeimman 3 tähden arvosanan. Skytraxin tarkastajat vastaavat parkkipaikasta, joukkoliikenteestä, verkkosivustosta, mobiilisovelluksesta, turva-/passintarkastuksesta, matkustajaperuspalveluista, myymälöistä, ruoka- ja juomaalueista, matkatavaroista, jotka vaikuttavat IGA Istanbulin lentokentän saapuviin, siirtoihin ja saapuviin matkustajakokemukseen. , joka on kansainvälinen keskus, kokemalla jokaisen kosketuspisteen, kuten vastaanoton; Hän tarkasteli huolellisesti näissä kohdissa tarjottavaa palvelua, palvelun helppoutta ja matkustajien mukavuutta.

Tarkastuksissa, joissa jokainen matkustajien matkustuskokemukseen vaikuttava kohta arvioidaan kokonaisvaltaisesti, perusprosessit, kuten turvallisuus, lähtöselvitys, passi, tulli, siivous, matkatavarat, sekä peruspalvelut, ruoka- ja juomaalueet, ostospisteet, asiantuntijat tarkastavat yksityiskohtaisesti oleskelutilat jne..

“IGA Istanbulin lentokentän palvelun laatu on sertifioitu!”

Osallistuessaan palkintoseremoniaan, joka pidettiin osana matkustajaterminaalin EXPO-tapahtumaa Ranskan pääkaupungissa Pariisissa torstaina 16, IGA Digital Services and Trade antoi lausunnon koskien IGA Istanbul Airportin rekisteröintiä 2022 tähdellä toista kertaa. ja kolmen suuren palkinnon arvoinen Ersin Inankul, varatoimitusjohtajamme Vastaava; "IGA Istanbul Airportina edustamme edelleen Turkkia kansainvälisellä areenalla. Vaikka olemme vielä hyvin nuori laitos, matkustajillemme tarjoamamme palvelun laatu on toista kertaa sertifioinut tärkeä maailmanlaajuinen ilmailuviranomainen, kuten Skytrax. İGA:na lisäämme matkatyytyväisyyttä, jonka olemme saavuttaneet päivä päivältä. Tämän lähestymistavan ansiosta kansainväliset viranomaiset palkitsevat meitä edelleen. Kehitämme erityisesti asettamalla asiakaslähtöisyyden lentoasemamme keskiöön ja jatkamme palvelemista 5-7 globaalin siirtokeskustehtävämme kanssa. Sen lisäksi, että olemme 77 tähden lentoasema, voitimme myös Maailman perheystävällisin lentoasema, World's Best Shopping Experience Airport ja Southern Europe's Best Airport -palkinnot, ylittäen 5 lentoasemaa 2022 World Airport Awards -kilpailussa. Kaikki nämä arvokkaat ja arvokkaat palkinnot ovat tärkeä todiste siitä, kuinka paljon lentoviranomaiset, erityisesti matkustajamme, luottavat IGA:han ja Istanbulin lentokentälle. Olemme ylpeitä ja iloisia maamme puolesta, että nostimme jälleen maamme lipun huipulle ja onnistuimme saavuttamaan tällaisen menestyksen. Skytraxin toimitusjohtaja Edward Plaisted sanoi: "Tämä on tärkeä palkinto. kazanOnnittelemme IGA Istanbul Airportia sen menestyksestä. Se saa edelleen merkittäviä palkintoja maailman perheystävällisimpänä lentoasemana, maailman parhaana ostoskokemuksen lentoasemana ja Etelä-Euroopan parhaana lentoasemana. Nämä palkinnot osoittavat selvästi, että IGA Istanbul Airport tarjoaa korkean asiakastyytyväisyyden näillä alueilla. Perheystävällisin lentoasema -kategoria on uusi vuonna 2022 luotu palkinto ja tämä IGA Istanbulin lentokentän palkinto kazanSe on loistava saavutus, hän sanoi.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar