Historiallisen Akköprün entisöintityöt jatkuvat

Historiallisen Akkopurun entisöintityöt käynnissä
Historiallisen Akköprün entisöintityöt jatkuvat

Moottoriteiden pääjohtaja Abdulkadir Uraloğlu tutki Ankaran Yenimahallen kaupunginosassa sijaitsevan Historiallisen Akköprün (Kızılbeyn) entisöintityöt paikan päällä. Torstaina 16. kesäkuuta pidetyssä kokeessa Uraloğlu sai tietoa tutkimuksista viranomaisilta.

Anatolian seldžukkisulttaani Alaeddin Keykubad I:n aikana rakennetun 83 metriä pitkän historiallisen sillan entisöintityöt aloitettiin vuonna 2021. Sillassa, joka on 5 metriä leveä, on 7 terävää kaaria. Seldžukkien aikakauden kulttuurisia, arkkitehtonisia ja teknisiä ominaisuuksia heijastavan sillan töiden valmistumisaste on 64 prosenttia. Sillan kunnostamisen odotetaan valmistuvan tämän vuoden aikana.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar