Audi selittää hankkeitaan kestävän maailman puolesta Greentech-festivaaleilla

Audi selittää hankkeitaan kestävän maailman puolesta Greentech-festivaaleilla
Audi selittää hankkeitaan kestävän maailman puolesta Greentech-festivaaleilla

Euroopan suurin vihreiden innovaatioiden ja ideoiden festivaali GREENTECH FESTIVAL alkaa. Audi on Berliinin entisen Tegelin lentokentän alueella tänä vuonna järjestetyn kansainvälisen kestävän kehityksen festivaalin perustajajäsen, jonka iskulause on #TogetherWeChange-We Change Together- ja joka järjestetään Berliinissä.

Festivaalin aikana vierailijat voivat tutustua Audin kehittämiin ja toteuttamiin teknologioihin ja konsepteihin lisätäkseen kestävyyttä arvoketjussaan.

Festivaali on myös todistamassa ensimmäistä kertaa tänä vuonna: KOA22. Monet alan kyvyt kohtaavat KOA22:ssa, ensimmäisellä naisille järjestetyllä HR-festivaalilla.

Festivaaleilla Audi kertoo myös ponnisteluistaan ​​integroida kestävyys jokaiseen osastoon, jonka se aloitti Audi Sustainability Center - Audi Sustainability Hub -keskuksesta.
GREENTECH FESTIVAL 2022, joka tarjoaa alustan, joka edistää työtä kestävän tulevaisuuden puolesta ja kokoaa yhteen ajatuksia ja ehdotuksia kestävästä kehityksestä, ilmaston ja ympäristönsuojelusta.

Yli 1 osallistuvaa yritystä osallistui festivaalin tapahtumiin, kuten foorumeihin, paneeleihin ja harjoitusleireihin. Festivaalin entinen Formula 2018 -maailmanmestari Nico Rosberg sekä kaksi insinööriä ja yrittäjää Marco Voigt ja Sven Krüger herättivät sen henkiin vuonna 100, ja Audi on yksi perustajista.

AUDI AG:n strategiajohtaja Silja Pieh sanoi, että tällaiset ympäristöt, joissa sidosryhmät voivat kokoontua, ovat Audille erittäin tärkeitä: ”Tiedonvaihto ja muiden innovatiivisten kestävän kehityksen konseptien näkeminen rikastuttaa myös meitä. Toinen tämän festivaalin kohokohta meille on GREEN AWARDS, joka myönnetään yksilöille, instituutioille, yrityksille, aloitteille ja innovaatioille heidän kestävän kehityksen ajatuksistaan. Tuotemarkkinointipäällikkömme Linda Kurz sai yhden näistä palkinnoista.

Kestävyys toimitusketjussa

Audi, joka haluaa vähentää ajoneuvokohtaisia ​​hiilidioksidipäästöjään asteittain 2030 prosenttia vuoteen 2018 mennessä verrattuna vertailuvuoteen 40, työskentelee täydellä nopeudella saavuttaakseen tämän kunnianhimoisen tavoitteen. Se on säästänyt yli 2021 tuhatta tonnia hiiliekvivalenttia vuonna 480 uusiutuvan energian, vähähiilisten materiaalien ja uusiomateriaalien käytön ansiosta, erityisesti puuttumalla eri tavoin toimitusketjun prosesseihin.

Brändi, joka pyrkii luomaan kiertotalousstrategiallaan yhä suljetumpia materiaalikiertoja, keskittyy myös käyttämättömien materiaalien tuomiseen takaisin tuotantoprosessiin. Viimeisin esimerkki tästä on esillä myös festivaaleilla: Kumppanien Reiling Glas Recyclingin, Saint-Gobain Glassin ja Saint-Gobain Sekuritin kanssa toteutetussa pilottiprojektissa vanhentunutta autolasia käytetään uudelleen Audi Q4 e-tronin laseissa. mallit.

Hiilittömät tuotantolaitokset

Audi on The Mission: Zero -nimisellä ympäristöohjelmallaan määrittänyt myös kestävän tuotannon ja logistiikan tiekartan. Tavoitteena tehdä tuotantolaitoksensa hiilivapaa vuoteen 2025 mennessä, brändi on myös ottanut ensimmäiset askeleet tähän suuntaan. Vuonna 2018 siitä tuli maailman ensimmäinen hiilineutraali korkean volyymin tuotantolaitos premium-segmentissä Brysselissä sijaitsevilla tiloillaan, ja Unkarin laitokset saavuttivat tämän tavoitteen vuonna 2020. Lisäksi Neckarsulmin tuotantolaitokset, joissa Audi e-tron GT:tä valmistetaan, ovat myös hiilineutraaleja. Lisäksi Neckarsulmin tuotantolaitokset ovat käsitelleet jätevesiä ja käyttäneet sitä tuotantoprosessissa vuodesta 2019 lähtien.

Audi latauskeskus

Festivaalin aikana vierailijoilla on mahdollisuus tutustua latauspisteisiin muun muassa Audin ympäristö- ja kestävän kehityksen ponnistelujen joukossa. Tavoitteena on lisätä Audi Charging Centerien määrää, jotka tarjoavat nopeaa latausta kaupunkialueilla, ja Audi käyttää myös käytettyjä litiumioniakkuja näissä keskuksissa virran varastointijärjestelminä kuutioiden lataamiseen. Nämä Audin koeajoneuvoista poistetut akut arvioidaan toisessa käyttöiässään, erityisesti pikalatausasemilla.

Audi Environment Foundationin projekteja

Festivaalin vierailijoilla on myös mahdollisuus tutustua esimerkkeihin Audi Environmental Foundationin töistä: sähköriksat Intian teillä, aurinkovoimalla toimivat lyhdyt, jotka on rakennettu kolmeen kylään Amazonin alueella Brasiliassa ilman sähköä, ympäristölle haitallisia hiukkasia , kuten renkaiden kuluminen, viemäriverkoston läpi Vierailijoille kerrotaan monia esimerkillisiä töitä, kuten teiden salaojituksessa käytettävät älykkäät suodattimet, jotka estävät veden sekoittumisen veteen.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar