Gölcük Bus Terminal -kilpailun tulos

Golcukin bussiterminaalin tarjouskilpailun tulos
Gölcük Bus Terminal -kilpailun tulos

Kocaelin pääkaupunkiseudun kunta järjesti tarjouskilpailun Gölcükin linja-autoterminaalin rakentamisesta. Nykyaikaisen terminaalin työt, joita gölcükiläiset odottavat innolla, käynnistyvät nopeasti työmaan toimituksella tarjoustoimikunnan arvioinnin jälkeen.

Kaksi yritystä

Metropolitan Tender Hallissa järjestettiin tarjouskilpailu Gölcük Saraylı Mahallesiin rakennettavasta Gölcük Intercity -bussiterminaalista. Alin tarjous tarjouskilpailussa, johon osallistui kaksi yritystä, oli 39 miljoonaa 606 tuhatta TL.

13 HENKILÖTÄ JA 9 HINTAA

Gölcük Saraylı Mahallesiin rakennettava terminaali sisältää 2.000 10.000 neliömetrin suljetun rakennusalueen ja 13 9 neliömetrin peltoalueen. Hankkeeseen tulee 400 alustaa ja XNUMX toimistoa. Kohteen toimituksen asianomaiselle yritykselle jälkeen alkavat työt valmistuvat XNUMX päivän kuluessa.

YRITYKSET JA TARJOUKSET

Yaşar Asuntorakentaminen 39 miljoonaa 606 tuhatta TL
Gürtur Construction 48 miljoonaa 845 tuhatta TL

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar