Eskişehir Metropolitan Municipality 15 Raitiovaunun hankintatarjous lykätty

Eskisehir Buyuksehirin kunnan raitiotien ostotarjous lykätty
Eskişehir Metropolitan Municipality 15 Raitiovaunun hankintatarjous lykätty

Uusi kehitys tapahtui miljoonien eurojen jättiläiskilpailussa, jossa Eskişehirin pääkaupunkikunta ostaa 15 raitiovaunua Euroopan investointipankin lainalla.

Tänään oli viimeinen päivä tarjouskilpailujen jättämiselle, joita kritisoitiin olosuhteista, jotka estävät kotimaisia ​​raitiovaunuja valmistavia yrityksiä osallistumasta tarjouskilpailuun. Oikaisuilmoituksen julkaisemisen myötä osa artikkeleista kuitenkin muuttui ja tarjousten jättämisen määräaikaa siirrettiin 30 klo 2022. Toisaalta todettiin, että tarjouskilpailussa tehdyt muutokset aiheuttivat pettymyksen kotimaisille yrityksille.

Miljoonien eurojen jättimäisessä tarjouskilpailussa, jolla Eskişehirin pääkaupunkiseudun kunta ostaa 15 raitiovaunua, nousi esiin se, että tarjouksessa oli kotimaisia ​​yrityksiä poissulkevia kohteita, ja tilanne herätti reaktioita.

Eskişehirin pääkaupunkiseudulle järjestetyn kansainvälisen tarjouskilpailun Iller Bankin lainalla uusien raitiovaunujen ostamiseksi, Türkçe ve Ingilizce ilmoitetaan kunnan virallisilla verkkosivuilla.

Ilmoituksen mukaan tarjouksia otetaan vastaan ​​30 klo 2022 asti. Tarjouskilpailuun osallistuvat yritykset antavat 14 miljoona 00 tuhatta euroa tarjousvakuudeksi.

Tarjouskilpailu toteutetaan kansainvälisellä tarjouskilpailulla.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar