Viime kaudella Erciyesin hiihtokeskuksessa vieraili 2 miljoonaa kävijää

Viime kaudella Erciyesin hiihtokeskuksessa vieraili miljoona kävijää
Viime kaudella Erciyesin hiihtokeskuksessa vieraili 2 miljoonaa kävijää

Presidentti Büyükkılıç korosti, että Erciyesin hiihtokeskuksessa vieraili viime kaudella noin 2 miljoonaa kävijää, ja kauppavolyymi syntyi noin 100 miljoonaa euroa.

Kayserin pääkaupunkiseudun kunnanjohtaja Dr. Memduh Büyükkılıç tapasi henkilökuntansa kauden 2022-2023 valmisteluista Erciyesin hiihtokeskuksessa, joka on yksi Turkin ja maailman tärkeimmistä hiihtokeskuksista, joka päätti talvikauden.

Puheenjohtaja Büyükkılıç, pääsihteeri Hüseyin Beyhan, apulaispääsihteeri Hamdi Elcuman, Ali Hasdal, Erciyes A.Ş. Kokouksessa, johon osallistuivat hallituksen puheenjohtaja Murat Cahid Cıngı ja asiaankuuluvat osastopäälliköt, keskusteltiin Erciyesin hiihtokeskukseen liittyvistä tutkimuksista.

Puheenjohtajiston kokoussalissa pidetyssä kokouksessa lausunnon antanut presidentti Büyükkılıç totesi arvioineensa kansainvälisestikin turvallisen keskuksen Erciyesin hiihtokeskuksen valmistautumista kaudelle 2022-2023.

Tällainen työ annettiin AK-puolueen varapuheenjohtajalle Mehmet Özhasekille. kazanHäntä huomiosta kiittänyt presidentti Büyükkılıç sanoi: ”Aiempina vuosina tehtyjen tutkimusten lisäksi olemme osoittaneet halua tulla Erciyesin hiihtokeskuksen tasoa kohottavaksi ja odotuksiin vastaavaksi sijoituksilla ja työllä, täyttää tarpeet. Ensinnäkin sellainen työ kaupungillemme. kazanHaluamme kiittää erittäin arvostettua ministeriämme Mehmet Özhasekiä Se on todellakin nyt maailman ainoa hiihtokeskus, joka on tehnyt mainetta täällä tehdyllä työllä.”

KAUPPA 100 MILJOONAA EUROA JA 2 MILJOONAA KÄVIJÄÄ

Büyükkılıç painotti, että talvikaudella 2021-2022 toteutui noin 100 miljoonan euron kauppavolyymi, Büyükkılıç sanoi: ”Samalla tarjoamme High Altitude Centerin töiden myötä mahdollisuuden järjestää leirejä paitsi talvimatkailun lisäksi. , mutta myös yksilö- ja ryhmäurheilulajeihin kesällä ja muina vuodenaikoina. Pyrimme juhlistamaan Erciyesimme. Kerroimme kaupungillemme ja maallemme, että viime kaudella syntyi noin 100 miljoonan euron kauppavolyymi. kazanOlemme päättäneet, että Erciyesin hiihtokeskuksessamme vierailee 2 miljoonaa kävijää", hän sanoi.

“KAYSERIN FLEM-LAIVAMME”

Presidentti Büyükkılıç kuvailee Erciyesin hiihtokeskuksessa ja sen ympäristössä tehtyjä töitä Kayserin lippulaivana: "Kuten muistamme ennenkin, matkailijamme saapuivat tilauslennoilla mm. Venäjältä, Ukrainasta, Tšekistä, Valko-Venäjältä ja Puolasta. . Koska se on vakiona todella korkeatasoinen, tutkimukset jatkuvat kovaa vauhtia muiden maiden joukkueille, jotka haluavat leiriytyä kaupungissamme hiihtotarkoituksiin tai hyötyä High Altitude Camping Centeristä. Kiitos tiimillemme kovasta työstä. Toivottavasti Kayserimme lippulaivaksi kuvailemamme matkailupainotteinen työ on suuri hyöty sekä Kappadokian alueellemme, kaupungillemme että maallemme. kazanHaluan jakaa sen, mitä aion tarjota."

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar