EGO:n kuuluviin joukkoliikenneajoneuvoihin unohdettuja esineitä tarjotaan myyntiin

EGO:n kuuluviin joukkoliikenneajoneuvoihin unohdettuja esineitä tarjotaan myyntiin
EGO:n kuuluviin joukkoliikenneajoneuvoihin unohdettuja esineitä tarjotaan myyntiin

EGO-pääosasto tarjosi huutokauppamenetelmällä 2 210 unohdettua esinettä ANKARAY:hen ja Metroon sekä EGO-busseihin. Kansalaiset osoittivat suurta kiinnostusta tavaroiden myyntiin, mukaan lukien monet tekniset laitteet, kuten kannettavat tietokoneet, matkapuhelimet, kamerat, joiden omistajaa ei löydy ja joiden laillinen odotusaika on umpeutunut. Huutokauppa; ABB TV, Youtube Se lähetettiin suorana kanavalla ja pääkaupunkiseudun sosiaalisen median tileillä.

Vuosina 2018, 2019 ja 2020 EGO-pääosasto tarjosi huutokauppamenetelmällä esineitä, jotka olivat unohtuneet ANKARAY- ja Metro-vaunuihin ja EGO-busseihin erityisesti asemilla, mutta joiden omistajia ei tavoitettu.

Avoimuusperiaatteen mukaisesti EGO General Directorate toteutti sellaisten tavaroiden, mukaan lukien useiden teknisten laitteiden, julkisen myynnin, joiden laillinen odotusaika on umpeutunut.

Kadonneet tavarat ovat löytäneet uudet omistajansa

EGO Bus Operations Department ja EGO Support Services -osaston koordinoimana järjestettävässä huutokaupassa; Myyntiin tuli yhteensä 1 2 esinettä matkapuhelimista vaatteisiin, joita pidettiin Löydetyt-palvelussa noin vuoden ajan ja joiden omistajaa ei tavoitettu.

ABB TV, Youtube Kiistanalaisia ​​hetkiä oli myös huutokaupassa, joka lähetettiin suorana Kanavan ja pääkaupunkiseudun sosiaalisen median tileiltä. EGO-pääosaston tukipalveluosaston päällikkö Bülent Kılıç antoi seuraavat tiedot huutokaupasta, joka herätti suurta kiinnostusta kansalaisten keskuudessa:

”Myymme omaisuutemme, jotka ovat unohtuneet metroon, ANKARAY:hen ja kunnallisbusseihin ja joiden omistajaa ei tavoiteta. Saatuamme omaan varastoomme rekisteröimiemme tavaroiden asiakirjat, laitoimme ne tänne myyntiin kadonneesta omaisuudesta annetun asetuksen mukaisesti. Pandemian vuoksi myimme kadonneet ja löydetyt tavaramme, joita ei voitu tehdä 3 vuoteen. Kiinnostusta on enemmän kuin odotimme. Meillä on yli 2 tuotetta ja myynti on ollut erittäin hyvä. Toivotamme onnea kaikille kansalaisillemme."

Jos omistajat eivät ilmesty vuoden kuluessa, myyntilistalla olevia ja julkiseen myyntiin tarjottavia kohteita ovat "alusvaatteet, housut, mekot, takit, verryttelypuvut, neuleet, t-paidat, kengät, saappaat, vyöt, sateenvarjot, kirjat, ruoko , lasit, kannettavat tietokoneet, taskut. puhelin, pora, palapeli, radio, huilu, kamera, kamerateline, partakone, taskuveitsi, television kaukosäädin, käsiraudat, laskin, rannekello, kamera ja korut.

Saadut tulot kirjataan tuloiksi EGO-pääosastolle.

EGO:n pääosasto julkaisee säännöllisesti kuukausittain luettelon tavaroista, joihin ei saada yhteyttä päivystävän kuljettajan ja työnvälittäjän Löydetyt-palveluun toimittamasta tavarasta. http://www.ego.gov.tr Kun se julkaistaan ​​verkkosivulla nimeltä, myynnin jälkeen saadut tulot kirjataan tuloiksi laitokselle.

EGO:n pääosaston palvelutalossa pidettyyn huutokauppaan osallistuneet kansalaiset kiittivät pääkaupunkiseutua seuraavin sanoin:

Mehmet Fatih Dogan: "Pidimme siitä paljon. Olemme täällä ensimmäistä kertaa. On hienoa, että se on tehty läpinäkyvästi, kiitos."

Nihat Yalcindere: ”Tulimme katsomaan elektronisia laitteita. Jos löydämme jotain sopivaa, otamme sen vastaan."

Osman Seme: "Tulimme isäni kanssa. Se oli hyvä palvelu, pidimme siitä."

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar