Canan Kaftancıoğlun poliittisen puolueen jäsenyys vähennetty

Canan Kaftancıoğlun poliittisen puolueen jäsenyys vähennetty
Canan Kaftancıoğlun poliittisen puolueen jäsenyys vähennetty

CHP Istanbulin maakunnan puheenjohtaja Canan Kaftancıoğlun poliittisen puolueen jäsenyys poistettiin korkeimman hovioikeuden pääsyyttäjän virastossa. Päätös välitettiin CHP:n päämajaan.

CHP Istanbulin maakunnan puheenjohtaja Canan Kaftancıoğlu, jota tuomittiin Istanbulin 37. korkeimmassa rikostuomioistuimessa, tuomittiin neljäksi vuodeksi, 11 kuukaudeksi ja 20 päiväksi vankeuteen "virkamiehen loukkaamisesta tämän velvollisuuden vuoksi" ja "julkisesti loukkaamasta valtion valtiota". Turkin tasavalta" ja "presidentin loukkaaminen". Korkein oikeus vahvisti.

Silivrin vankilaan lähetetty Kaftancıoğlu vapautettiin koeajalla. Kassaatiotuomioistuimen pääsyyttäjä hylkäsi Kaftancıoğlun poliittisen puolueen jäsenyyden, koska korkein hovioikeus vahvisti myös Turkin rikoslain 53 artiklan mukaisen rangaistuksen paikallisen tuomioistuimen rajoittamisesta puolueen johtajaksi.

Korkeimman oikeuden päätöksessä, joka lähetettiin CHP:n päämajaan, "Kun ymmärrettiin, että rikos presidentin loukkaamisesta ja rikos Turkin tasavallan valtion loukkaamisesta, valtion toimielinten ja elinten todettiin olevan este poliittiselle puolueelle. puoluelain nro 2820 11 §:n mukainen jäsenyys ja puolueesi tehtävät puolueelimissä lopetettiin ja puolueesi rekisteröitiin rekisteriin.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar