BOYGA UAV -toimitus turvallisuusjoukoille

BOYGA UAV -toimitus turvallisuusjoukoille
BOYGA UAV -toimitus turvallisuusjoukoille

Toimintaansa jatkaa Turkin tasavallan puolustusteollisuuden puheenjohtajavaltion STM Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Tic johdolla. A.Ş. on lisännyt kotimaan mini-UAV-toimituksiinsa uudella, mikä tuo Mehmetçille merkittäviä etuja alalla.

STM, yksi Turkin johtavista taktisten mini-UAV:iden tuotantoyhtiöistä, suoritti onnistuneesti Rotary Wing Miehittämättömän Aerial Vehicle (UAV) BOYGA Carrying Mortar Ammunition -hyväksyntätestit. Kaikki testivaiheet taakseen jättänyt BOYGA astui turvallisuusjoukkojen luetteloon.

Turkin puolustusteollisuuden puheenjohtajavaltion puheenjohtaja prof. DR. İsmail Demir ilmoitti BOYGAn pääsystä luetteloon sosiaalisen median tilillään. Demir sanoi: "Olemme lisänneet inventaarioon toisen ominaisuuden, joka antaa Mehmetçille suuren edun alalla. kazanme nalkuimme. Kansallisilla resursseilla kehittämämme UAV BOYGA, joka pystyy vapauttamaan 81 mm:n ampumatarvikkeita, suoritti vastaanottotestit onnistuneesti ja toimitettiin turvallisuusjoukkoihimme. Onnea, hän sanoi.

Asiaa koskevassa lausunnossaan STM:n pääjohtaja Özgür Güleryüz sanoi: "Seisomme jatkuvasti turvallisuusjoukkoidemme rinnalla kykyjemme ja projektiemme avulla ja työskentelemme lakkaamatta turvallisen huomisen puolesta. Meidän UAV, BOYGA, joka jätti ammuksia, tuli sankarillisten turvallisuusjoukkojen luetteloon. BOYGA, joka vahvistaa sotilaitamme operaatiokentällä, voi olla hyödyksi maallemme ja kansakunnallemme. Onnittelen kaikkia kollegoitani, jotka osallistuivat BOYGA-projektiin."

Täysi hitti BOYGAlla

BOYGA, STM:n taktisen mini-UAV-tuoteperheen uusin jäsen, pudottaa kantamansa räätälöidyt 81 mm kranaatinheitinammukset kohteeseen tarkasti parannetun ballistisen estimointialgoritminsa ansiosta. Terrorismin torjunta- ja epäsymmetrisissä sodankäyntiympäristöissä tehokkaasti käytettävän BOYGAn lähetysaika on 30 minuuttia kranaatinheittimen ammusten kanssa. 1.500 metrin lentokorkeudelle nousevaa BOYGA-lavaa voi kuljettaa yksi 5 kilon painoinen sotilas 15 kilometrin kantaman lisäksi.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar