Autosi ilma on 15 kertaa likaisempaa kuin ulkoilma

Ilma autossasi on monta kertaa likaisempaa kuin ulkona
Autosi ilma on 15 kertaa likaisempaa kuin ulkoilma

Abalıoğlu Holdingin tytäryhtiön Hifyberin toimitusjohtaja Ahmet Özbecetek antoi tärkeitä lausuntoja autojen suodatusturvallisuudesta. Oletko koskaan ajatellut autosi ohjaamossa olevia ilmansaasteita, jotka tarjoavat mukavuutta elämääsi? Ilma, jota hengität ajoneuvossasi matkan aikana, koostuu haihtuvista orgaanisista yhdisteistä (VOC). Auton ohjaamon sisäinen saastuminen on korkea, koska ympäristön päästöt kiertävät matkustamon sisällä. Joidenkin ilman epäpuhtauksien ja myrkyllisten yhdisteiden pitoisuudet voivat olla jopa kymmenen kertaa korkeammat ajoneuvon sisällä kuin ulkoilmassa, ja yleinen ilmanlaatu voi olla jopa viisitoista kertaa saastuneempaa.

Ilmansaasteet ajoneuvon sisällä aiheuttavat terveysongelmia

Ilmansaasteet ajoneuvon sisällä tuo mukanaan joitain terveysongelmia. Ajaessa; Jos sinulla on terveysongelmia, kuten päänsärkyä, pahoinvointia tai kurkkukipua, syynä voivat olla ajoneuvossa olevat hiukkaset, joiden halkaisija vaihtelee välillä 0.1-2.5 mikronia. Kun näitä hiukkasia hengitetään pitkään, ne asettuvat keuhkokudokseen; Se voi aiheuttaa hengityselinten sairauksia, kuten astmaa, keuhkoputkentulehdusta, sydänsairauksia ja jopa syöpää. Pitkäaikainen saastuneen ilman hengittäminen matkustamossa, erityisesti kaupungeissa, joissa on paljon liikennettä, kuten Istanbul, vaikuttaa suoraan terveyteen.

Istanbulilaisten keskimääräinen matka-aika kotoa töihin on yli 2 tuntia.

Moovit Global Cities Reportin mukaan 30 prosenttia Istanbulin asukkaista matkustaa yli 2 tuntia kotoa töihin joka päivä. Mitä sinun tulee tehdä voidaksesi matkustaa turvallisesti tänä aikana?

Hifyberin pääjohtaja Ahmet ÖZBECETEK, joka sanoi: "Ajoneuvosi sisältää yli 100 kemikaalin seoksen, joista osa on myrkyllisiä", selitti, että käyttämällä oikeaa suodatinmateriaalia autojen matkustamon ilmansuodattimissa on mahdollista varmistaa puhtaan ilmankierron ja matkustaa turvallisesti:

”Jotta kuljettajat ja matkustajat voivat matkustaa turvallisesti, ulkoilmasta tuleva pöly ja lika on kerättävä matkustamon ilmansuodattimiin. Nykyään autojen ilmansuodatinkaapeissa käytettävät kuituilmansuodattimet eivät kuitenkaan erilaisista eduistaan ​​huolimatta riitä sieppaamaan erittäin hienojakoisia pölyhiukkasia.

Korkea suodatusturvallisuus nanokuituisen matkustamon ilmansuodatinmateriaalin ansiosta

Hifyber, joka käyttää nanoteknologiaa tämän ongelman ratkaisemiseen, olemme kehittäneet "Nanofiber Cabin Air Filter Media" tarjoamalla korkean suorituskyvyn matkustamon ilmansuodattimissa, Tarjoamme korkealaatuisen sisäilman vangitsemalla yli 90 prosenttia haitallisista hiukkasista, kuten viruksista, pölystä ja siitepölystä.

Nanokuiduilla suoritamme mekaanista suodatusta parantamalla suodattimen tehokkuutta ilman, että suodattimen painehäviö kasvaa merkittävästi. Näin ollen tällä peliä muuttavalla nanokuitusuodatinmateriaalilla voimme helposti suodattaa hiukkasia, joiden paksuus on 0,05 mikronia, mikä on alle tuhannesosa hiuksen paksuudesta. Lisäksi tuhoamme nopeasti virusta sisältävät vesipisarat ja suojelemme ajoneuvossa olevien matkustajien ja kuljettajien terveyttä", hän päätti.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar