Akbaş selitti byrokraateille vision 2053 rautateistä

Akbas selitti byrokraateille rautateiden vision
Akbaş selitti byrokraateille vision 2053 rautateistä

Metin Akbaş, Turkin tasavallan valtionrautateiden (TCDD) pääjohtaja, selitti "2053 Vision of Railways" Turkin julkisten yritysten liiton jäsenille. Kokouksessa, johon osallistuivat toimitusjohtaja ja hänen avustajansa, jotka ovat Turkin julkisten yritysten liiton jäseniä, päästiin yksimielisyyteen byrokraattisten esteiden poistamisesta.

"Institutional Dialogue Development Meeting", johon osallistuivat Turkin julkisten yritysten liiton johtaja ja apulaisjohtajat, pidettiin TCDD Behiç Erkin Hallissa. TCDD:n pääjohtaja Metin Akbaş kertoi kokouksessa byrokraateille rautateiden kehityksestä. Akbaş korosti, että kokous edistää merkittävästi julkisten yritysten välistä yhteistyötä. Pitämällä esitelmän TCDD:stä ja vastaamalla kysymyksiin, Akbaş sanoi: "Teemme investoinneillamme lisäsimme rautatien pituutta, joka oli 2003 tuhatta 10 kilometriä vuonna 959, 2021 tuhatta 19 kilometriin, jossa kasvua oli 13 prosenttia vuoden 22 loppuun mennessä. . Uusia pika- ja suurnopeusjunien linjoja rakennettaessa jatkamme myös olemassa olevien ratojen uudistamista ja modernisointia. Tekemiemme töiden myötä sähkölinjamme ovat saavuttaneet 6 tuhatta 24 kilometriä. Näin ollen 47 prosenttia linjoistamme on sähköistetty. Merkittävästi on edistytty merkinantoprojekteissa, joita pidämme erittäin tärkeänä, ja opastetun linjan pituus on saavuttanut 7 tuhatta 94 kilometriä. Siten 55 prosenttia kaikista linjoistamme on signaloitu." sanoi.

Akbaş kiinnitti huomiota yhteistyössä TÜBİTAKin kanssa kehitetyn kansallisen merkinantojärjestelmän tärkeyteen, ja hän sanoi: "Laajennamme tätä järjestelmää linjoillamme. Tässä yhteydessä 595 180 kilometriä eli 74 prosenttia meneillään olevista XNUMX XNUMX kilometrin merkinantoprojekteistamme on kansallinen opastinjärjestelmä. hän sanoi.

Antaessaan tietoa käynnissä olevista ja päättyneistä projekteista, Akbaş sanoi: "Vuonna 2003 aloitetut suurnopeus-, nopeus- ja tavanomaisen radan rakennustyömme ovat edelleen 4 tuhatta 407 km, josta 314 tuhatta 4 km on suurnopeusjunia ja pikajunia, 721 km joista on tavanomaisia ​​linjoja, jatkuu linjalla. Tämän vuoden alussa (8) avasimme Konya-Karaman High Speed ​​Line -linjan, joka kulkee maksiminopeudella 2022 km/h, johon osallistui presidenttimme herra Recep. Tayyip Erdoğan. Infrastruktuurin ja päällysrakenteen rakennustyöt jatkuvat 200 km:n Karaman-Ulukışla-osuudella, joka on jatkoa tälle hankkeelle. Tarjouskilpailu 135 kilometrin pituisesta Aksaray-Ulukışla-Yenice-osuudesta, joka kuljettaa suurnopeusjunalinjan Mersiniin ja Adanaan, on tehty ja sopimus allekirjoitettu. Olemme saaneet päätökseen testi- ja sertifiointitutkimukset Ankara-Sivas YHT -projektin 196 kilometriä Balıseyh-Yerköy-Akdağmadeni-Sivas -osuudella, joka rakennettiin 250 km/h nopeuden mukaan ja joka vähentää 603 kilometrin matkaa 405 km. Työt 315 kilometriä pitkän Kayaş-Balıseyhin välillä jatkuvat intensiivisesti. Sijaitsee Aasian ja Euroopan yhdistävällä käytävällä, 78 kilometriä pitkä Halkalı- Kapikulen suurnopeusjunaprojektin ensimmäinen vaihe, joka on 153 kilometriä pitkä Çerkezköy- Kapikulen osassa saavutettiin 56 % fyysistä edistystä. Yhtiömme jatkaa Infrastruktuurin rakennustöitä Bandırma-Bursa-Osmaneli HT-linjan 56 km:n Bursa-Yenişehir-osuudella. Rakennustyömme Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep-suurnopeusjunalinjalla jatkuvat 6 osuudessa. käytti lauseita.

TEEMME YHTEISTYÖTÄ PAIKALLIEN KANSSA

”Rautatiet, joista on tehty valtion politiikkaa vuodesta 2002 lähtien presidenttimme Recep Tayyip Erdoğanin ohjeista, joka tuntee erittäin hyvin rautateiden merkityksen maamme sivistyksen tiellä, ovat kokemassa suurta muutosta ja kehitystä. .” Akbaş jatkoi puhettaan seuraavasti: "Turkki, joka on kuudes maa Euroopassa ja kahdeksas maa maailmassa suurnopeusjunien liikenteessä, on nyt lähtenyt kohti uusia tavoitteita rautateillä. Vuosia koskemattomina ja laiminlyönneinä olleet linjat ja asemat on uusittu, ja maamme 6 maakuntaa on liitetty toisiinsa pikajunaverkostolla. Yhdessä suurnopeusjunien kanssa rakennamme moderneja juna-asemia, jotka pystyvät täyttämään kaikki matkustajamme vaatimukset asiakaslähtöisesti. Lisäksi modernisoimme ja uudistamme olemassa olevia historiallisia ja kulttuurillisia asemiamme. Toisaalta teemme yhteistyötä kuntien kanssa löytääksemme ratkaisuja suurkaupunkiemme liikenneruuhkiin ja tarjotaksemme mukavan metrostandardin mukaisen kulkumahdollisuuden kaupunkiliikenteessä. Matka-aika Euroopan ja Aasian välillä on lyhentynyt 8 minuuttiin Marmaraylla, joka on yksi maailman omaperäisimmistä hankkeista, joka yhdistää Aasian ja Euroopan mantereet rautateillä meren alla. Marmaray kuljetti matkustajia yli 13 miljoonaa. İZBANin valmistuttua İzmirissä, MARMARAY:n Istanbulissa ja BAŞKENTRAY:n valmistuttua Ankarassa esikaupunkilinjojemme kokonaispituus on noussut 4 kilometriin. Signalointitesti- ja sertifiointitutkimukset jatkuvat 700 kilometriä pitkässä GAZİRAY-projektissa Gaziantepissa.

”Liikenne- ja infrastruktuuriministeri Adil Karaismailoğlun viime kuussa julkistamassa Turkin logistiikan ja liikenteen yleissuunnitelmassa 2053 tehtiin uusi tiekartta rautateille. Suunnitelman mukaan rataverkkomme, joka on tällä hetkellä 13 tuhatta 22 kilometriä, yli kaksinkertaistuu ja laajenee 28 tuhatta 590 kilometriin. Akbaş päätti puheensa seuraavasti: ”Matkustajaliikenteen osuutta nostetaan 1,9 prosentista 6,20 prosenttiin ja tavaraliikenteen osuutta 5,08 prosentista 21,93 prosenttiin. Myös suurnopeusjunien yhdistämien maakuntien lukumäärää lisätään 13:sta 52:een. Vuosittaista matkustajaliikennettä nostetaan 19,5 miljoonasta 269,8 miljoonaan. Vuosittaiset rahtikuljetukset nousevat 55 miljoonaan tonniin 448 miljoonasta tonnista. Logistiikkakeskusten määrä kasvaa 12:sta 26:een. Vahvistamalla Turkin itä-länsi- ja pohjois-etelä-rautatieyhteyttä useammat kansalaiset saavat etuoikeuden matkustaa nopeasti, mukavasti ja turvallisesti. Teemme kovasti töitä viedäksemme maatamme ja rautateitä eteenpäin, ja teemme niin jatkossakin.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar