9. Konya Science Festival avasi ovensa

Konya Science Festival Doors Acti
9. Konya Science Festival avasi ovensa

Teollisuus- ja teknologiaministeri Mustafa Varank avasi 9. tiedefestivaalin Konyassa. Ministeri Varank ilmoitti, että tänään on alkanut vastaanottaa hakemuksia Erzurum Eastern Anatolia Observatoryssa, Euroopan suurimmassa observatoriossa järjestettävään taivaanhavaintotapahtumaan, "Kutsumme kaikki avaruuden ystävät iästä riippumatta tapahtumaamme. , joka järjestetään 22.-24.", sanoi.

Ministeri Varank avasi Konyan tiedekeskuksessa järjestetyn tiedefestivaalin (ScienceFest) yhdeksännen kerran. Varank, joka aloitti puheensa ilmaisemalla surunsa Muğlan metsäpaloista, sanoi:

VÄLITÖN VASTAUS

Dronemme ottavat tilannekuvia; sammutuskoneet, helikopterit ja vesiautot reagoivat välittömästi. Palo- ja metsähenkilöstömme, turvallisuusjoukot ovat kentällä henkensä kustannuksella. Palo saadaan hallintaan mahdollisimman pian ja hävitämme katastrofin jäljet ​​jälkikäteen tehtävissä metsästymistöissä.

TIETEEN JA TEKNOLOGIAN SOIHTU

Tasan 8 vuotta sitten olin erittäin innoissani Turkin ensimmäisen ja suurimman tiedekeskuksen loistosta, joka on varustettu modernilla tekniikalla. Tämä jännitys on nyt muuttunut oikeutetuksi ylpeydeksi. Koska tieteen ja teknologian soihtu, jonka sytytimme Konyassa sinä päivänä, levisi maamme kaikkiin kolkoihin.

RAKKAUS, JOKA KASVAA

Sytyttämällämme soihdun juurrutimme miljooniin nuoriin rakkautta tieteeseen ja teknologiaan. Tämä lumivyörynä kasvanut rakkaus ei mahtunut Konyan aukioille tänään. Tieteen, viisauden ja suvaitsevaisuuden kaupunki Konya on osoittanut meille jälleen tänään, että se on myös tieteen ja teknologian kaupunki.

Luotamme nuoruuteen

Esitimme kansallisen teknologialiikkeen tehdäksemme Turkista maailmanlaajuisen tukikohdan teknologian alalla. Olemme päättäneet olla maa, joka ohjaa teknologiaa sen sijaan, että seuraa sitä. Tätä visiota esitellessään luotamme nuorisoimme, jotka ovat maamme suurin voima. Maamme valoisa tulevaisuus on mahdollista tiedettä ja teknologiaa seuraavien nuorten avulla.

SUURI JA VAHVA TURKKI

Nuorten tutkimuskulttuurimme kazanJärjestämme TEKNOFESTejä ja tiedefestivaaleja ympäri maata, jotta he voivat oppia. Meillä on ilo seurata, että kaikki ponnistelumme ja ponnistelumme vaikuttavat positiivisesti nuorisoimme. Kuljemme luottavaisin mielin tiellä kohti suurta ja vahvaa Turkkia maamme todellisen vetovoiman ja veturin, TEKNOFESTin nuorten kanssa.

OLE KRIITTINEN PAIKKA

Konya Science Festivalilla on kriittinen paikka tässä kaupungissa tieteen ja teknologian sosiaalistamisen kannalta. Työpajoista näyttelyihin kansakuntamme todistaa teknologian alalla saavutettua pistettä, jossa järjestetään monia tapahtumia.

INSPIRAATIO

Kun vaeltelet katsomoilla, voit tutustua puolustusteollisuuden uraauurtaviin innovaatioihin, erityisesti UAV:ihin. Uskon, että nämä teknologiat ovat inspiraation lähde nuorillemme. Kaikki nämä tuotteet ovat selkein osoitus siitä, mitä omaan potentiaaliinsa uskova nuori voi saavuttaa halutessaan.

ERZURUM SKY TAPAHTUMAT

Haluan jakaa kanssanne tärkeän ilmoituksen koskien tiede- ja teknologiatoimintaamme. Tästä päivästä lähtien olemme alkaneet vastaanottaa hakemuksia taivaanhavaintotapahtumaan, jonka järjestämme Erzurum Eastern Anatolia Observatoryssa, Euroopan suurimmassa observatoriossa. Voit tehdä hakemuksesi helposti osoitteessa gozlem.tug.tubitak.gov.tr.

TÄRKEÄ heijastus

Kutsumme kaikki katseenvangitsijat avaruuden ystävät iästä riippumatta taivaanhavaintotapahtumaamme, joka järjestetään Erzurumissa 22.-24. Olet ehkä seurannut tapahtumaa, jonka pidimme Zerzevanin linnassa Diyarbakirissa viime kuussa. Järjestimme valtavan havaintotapahtuman, johon osallistuivat kaikki seitsemästä seitsemäänkymmeneen. Havaintotapahtumat, kuten tiedefestivaalit, ovat tärkeä heijastus kansallisesta teknologianäkemyksestämme.

Konyan kuvernööri Vahdettin Özkan, Konyan pääkaupunkiseudun pormestari Uğur İbrahim Altay, TÜBİTAKin puheenjohtaja Prof. DR. Mukana olivat myös Hasan Mandal, AK-puolueen varapuheenjohtaja Ömer İleri ja Leyla Şahin Usta.

Ministeri Varank otti matkamuistokuvan opiskelijoiden kanssa festivaalialueella. Ennen avajaisia ​​Bayraktar AKINCI TİHA teki demonstraatiolennon festivaalialueen yli.

Festivaali, jonka ovet ovat avoinna 26. asti, toivottaa vierailijansa tervetulleeksi klo 16-00. Yli 23 tieteellistä tapahtumaa, tiedenäytöstä, kilpailua ja simulaattoria festivaaleilla; osallistujat voivat olla mukana tieteellisessä löytöprosessissa.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar