1000 Egealaista on 159 parhaan viejän listalla

Egeli sijoittui ensimmäiselle viejälistalle
1000 Egealaista on 159 parhaan viejän listalla

1000 Egeanmeren alueen yritystä pääsi Turkish Exporters Assemblyn ilmoittamaan 159 parhaan viejän listalle, joka on määritelty viejien mestarien liigaksi.

Vaikka Egeanmeren alue oli toiseksi eniten yrityksiä Mestarien liigan listalla, İzmir säilytti toisella sijalla Istanbulin jälkeen 82 parhaan viejän listalla 1000 yrityksen kanssa.

Denizli on listalla 29 yrityksen kanssa, kun taas Manisasta 23 vientiyritystä on edustettuna Mestarien liigassa. 6 yritystä Aydınista, 5 yritystä Balıkesiristä, Kütahyasta ja Muğlasta ja 2 yritystä Uşakista; Top 1000 -listalla on XNUMX yritystä.

Kun 20 Egeanmeren alueen yritystä pääsi 2021 parhaan viejän listalle vuonna 1000, 139 yritystä onnistui pysymään listalla.

Viennin mestarit eivät ole vaihtuneet

Kun tarkastellaan viennin mestareita maakuntien perusteella, on huomionarvoista, että vuoden 2020 viennin mestarit säilyttivät kärkipaikkansa myös vuonna 2021.

Manisalainen Vestel Ticaret A.Ş., joka nousi 1000 parhaan listalle 5. sijasta Turkissa. 2 miljardia 600 miljoonaa dollaria valuuttaa Turkkiin kazanSe oli edelleen ensimmäinen Egeanmeren alueella sijaitsevien yritysten joukossa.

PERGAMON STATUS DIŞ TİC.A.Ş., İzmirin viennin mestari. 2021 miljoonan dollarin valuutta Turkkiin vuonna 845 kazanMatkalla ollessaan hän laittoi nimensä 20. sijalle Turkissa.

Denizlin vientimestari vuonna 2020 Başak Metal Ticaret ve Sanayi A.Ş. Vuonna 2021 se lisäsi vientiään 57 miljoonasta dollarista 389 miljoonaan dollariin 609,7 prosentin kasvulla ja säilytti asemansa kärjessä.

Muğlan viennin mestari KLC GIDA URUNLERI ITH.IHR.VE TİC.A.Ş. 261,8 miljoonaa dollaria ulkomaan valuuttaa maamme kazannalkuttanut. Samaan aikaan KLC Gıda oli edelleen Turkin mestari vesiviljely- ja eläintuotteiden alalla.

Vaikka JANTSA JANT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ säilytti mysteerinsä Aydınin viennin mestarina tänä vuonna, hän sijoittui toiseksi Aydınissa 101 miljoonan dollarin viennillä.

Vaikka Kütahyan viennin mestari oli yritys, joka ei osallistunut tutkimukseen, toiseksi suurin Kütahyan viejä oli VİG METAL SANAYİ VE TİCARET A. Ş. Se esitti 70 miljoonan dollarin suoritusta.

BALTA ORIENT TEKSTİL SAN.VE TİC.A.Ş., joka on edustanut Uşakia 1000 parhaan viejän listalla useiden vuosien ajan. Vaikka se oli Uşakin vientimestari vuonna 2021, se lisäsi vientiään 35 miljoonasta dollarista yli 55,7 miljoonaan dollariin 75 prosentin kasvulla.

TÜRKİYE PETROL RAFİNERİLERİ A.Ş., jonka tuotantolaitokset eivät sijaitse Egeanmeren alueella, tuli Turkin kolmanneksi suurin viejäyritys ja Turkin mestari kemianteollisuudessa.

SOCAR TURKEY PETROL TİC., jolla on tuotantolaitokset İzmir Aliağassa. Inc. Se otettiin listalle kahdeksanneksi suurimmana viejänä Turkista.

HABAŞ SINAİ VE TİBBİ GAZLAR İSTİHSAL ENDÜSTRİSİ A.Ş. Vaikka se oli Turkin ensimmäinen terässektorilla, se sijoittui 9. sijalle yleisessä rankingissa.

Manisalainen BOSCH TERMOTEKNIK ISITMA VE KLİMA SAN.VE TİC.A.Ş. Vaikka se on Turkin suurin ilmastointialan viejä, se sijoittui 56. sijalle yleisessä vertailussa. JTI TOBACCO PRODUCTS INDUSTRY INC. Vaikka se sijoittui 1000. sijalle top 153 -listalla, siitä tuli toinen izmirlainen yritys, josta tuli tupakka-alan viennin mestari.

UÇAK KARDESLER GIDA SERACILIK ULUSLARARASI NAKLİYE PLASTİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ tuli Turkin mestariksi tuoreiden hedelmien ja vihannesten viennissä viidettä vuotta ja nousi 1000-vientilistan parhaimmiksi.

VERDE YAĞ NUTRITIONAL INDUSTRY AND TRADE ANONİM ŞİRKETİ, joka nousi 2021 ensimmäisen viejän joukkoon vuonna 1000, tuli toiseksi İzmir-yritykseksi, josta tuli oliivi- ja oliiviöljyalan viennin mestari.

Eskinazi: "Säilytämme vahvan asemamme listalla"

Jakaessaan tiedon siitä, että Egeanmeren alueen vientitulot ylittävät 2021 miljardia dollaria vuonna 28, Egeanmeren viejien yhdistysten koordinaattorin puheenjohtaja Jak Eskinazi korosti, että he säilyttävät vahvan asemansa Egeanmeren alueena 1000 parhaan viejän luettelossa.

Eskinazi huomautti, että Egeanmeren alueella on runsaasti alakohtaista monimuotoisuutta, ja Eskinazi sanoi: "Kemian, sähköelektroniikan, teräksen, ilmastoinnin, kalastuksen ja eläintuotteiden, tupakan, tuoreiden hedelmien ja vihannesten sekä oliivien ja Oliiviöljyä tuotetaan Egeanmeren alueella. Turkkiin vientiä opettaneena kaupunkina pyrimme kasvattamaan määräämme 1000 parhaan viejän listalla keskittymällä kestävään kehitykseen, innovaatioon, t&k:hen, muotoiluun, digitalisaatioon ja ammatilliseen koulutukseen.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar