Turkin ilmailuteollisuudesta tuli Turkin PCT-patenttimestari

Turkin ilmailu- ja avaruusteollisuudesta tulee Turkin PCT-patenttimestari
Turkin ilmailuteollisuudesta tuli Turkin PCT-patenttimestari

Patenteffect.com-sivuston raportin mukaan Turkish Aerospace Industries voitti Turkin mestarin vuoden 2022 ensimmäisellä neljänneksellä patenttiyhteistyösopimukseen (PCT) tehdyissä kansainvälisissä patenttihakemuksissa.

Vuodesta 2022 lähtien Turkish Aerospace Industries, joka teki 175 kansallista ja 87 kansainvälistä hakemusta, saavutti 78 hyödyllisyysmallihakemusta. Kansallisista, kansainvälisistä ja hyödyllisyysmallihakemuksista 232 tehtiin viimeisen 3 vuoden aikana. Turkish Aerospace Industries, joka sai aikaisempina vuosina "WIPO:n parhaan kotimaisen keksinnön palkinnon", "Sertaç Köksaldı Intellectual Property Rights Achievement -palkinnon", ISIF'19 GRAND PRIX- ja IFIA GRAND PRIX -palkinnot, tekee tutkimuksia, jotka lisäävät patenttia. sovellus ja laatu.

Vaikka ANKAssa käytetyille lentotietotietokoneille, lentotietokoneille, navigointijärjestelmille ja laskeutumisjärjestelmille on patenttihakemuksia, on olemassa myös patenttihakemuksia ŞİMŞEKissä käytettävästä lämpöjäljen lisäämisjärjestelmästä, HÜRKUŞ- ja HÜRJET-lentokoneiden lennonohjausmekanismeista. Lisäksi on olemassa patentteja nanomateriaaleille, komposiiteille ja lisäainevalmistusmenetelmille lentokoneiden rakenneosien valmistukseen.

Turkish Aerospace Industriesin pääjohtaja Prof. DR. Temel Kotil puhui Turkin PCT-patenttimestaruuden tärkeydestä seuraavasti: ”Patenttihakemuksissamme on joka vuosi merkittävä kasvu edelliseen vuoteen verrattuna. Patentit ovat realistisin mittari yritysten nykyisestä työstä ja alueista, joihin yritykset investoivat seuraavan kymmenen tai kahdenkymmenen vuoden aikana. Patenttisuunnittelua oikein tässä yhteydessä käyttävät yritykset erottuvat muista verrattuna. Patentit ovat yritykselle suoria ja välillisiä liiketuloja. Nykyään suuri osa yritysten tuloista menee patentteihin, hyödyllisyysmalleihin ja brändeihin jne. alkoi muodostua aineetonta omaisuutta. Siksi patentteja tulee pitää erittäin tärkeinä taloudellisina resursseina, joita voidaan pitää investointina tulevaisuuteen."

Turkin ilmailuteollisuus on kasvanut 2018 % joka vuosi edelliseen vuoteen verrattuna kansallisissa, kansainvälisissä ja hyödyllisyysmallisovelluksissa vuodesta 50 lähtien. Vaikka Turkish Aerospace Industries saavutti 2020 %:n lisäyksen vuotuisessa patenttirekisteröinnissä vuoden 2021 kolmannella neljänneksellä vuoteen 3 verrattuna, se teki kansainvälisiä patenttihakemuksia patenttisuojaa varten yhteensä 100 maahan ulkomailla vuoden 2021 ensimmäisellä puoliskolla.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar