TCDD Transportation Solution Center arvioi 120 tuhatta kansalaisten pyyntöä

TCDD Transport Solution Center arvioi tuhansia kansalaisten pyyntöjä
TCDD Transportation Solution Center arvioi 120 tuhatta kansalaisten pyyntöä

TCDD Transportationin toimitusjohtaja Hasan Pezük vieraili 4 lähtien palvellessa Solution Centerissä ja sai tietoa töistä. Pezuk korosti, että kaikkien instituutioiden tulisi pysyä digitalisoituvan maailman mukana, ja Pezuk sanoi, että he pyrkivät parantamaan liiketoimintaa Solution Center -sovelluksella.

Nopeutta ja tehokkuutta Solution Centerin digitaalisella alalla kazanToimitusjohtaja Hasan Pezük, joka ilmoitti, että hän "Täydellinen on hyvän vihollinen. Ratkaisukeskus on erittäin tärkeä työkalu saavuttaa parempaa ja parempaa hyvässä vuorovaikutuksessa matkustajiemme kanssa. Ratkaisukeskus-sovelluksella, jonka olemme toteuttaneet tärkeänä askeleena varmistaaksemme tehokkaan ja tehokkaan toiminnan laitoksessamme, voit käyttää Whatsapp-linjaa 0507 321 82 33, verkko-osoitetta tcddtasimacilik.gov.tr, sähköpostiosoitetta cozum. @tcddtasimacilik.gov.tr, sosiaalisen median tilit ja EYBİS. Viestintäkanavista, mukaan lukien mobiilisovellus, tulevat asiakaspyynnöt hallitaan yhdestä keskuksesta." sanoi.

"120 tuhatta kansalaistemme pyyntöä arvioitiin"

Todeten, että Ratkaisukeskuksen perustamispäivästä tähän mennessä on saapunut 120 365 pyyntöä ja ne on suunnattu asianmukaisille yksiköille, ongelmat ratkaistiin nopeasti vaatimusten mukaisesti ja palvelun laatua parannettiin palautteen mukaisesti. , "Kun TCDD Transportation, suurnopeusjunat, päälinja- ja aluejunat, kuljetamme miljoonia matkustajia päivässä Marmaraylla ja Başkentraylla ja miljoonia tonneja rahtia tavarajunillamme. Palvelusektorilla, joka toimii 7/24, XNUMX päivää, asiakastyytyväisyyden varmistaminen on erittäin tärkeää. Tämän saavuttamiseksi on erittäin tärkeää, että kaikki yksiköt arvioivat nopeasti terveessä koordinaatiossa asiakkaiden palautteen ja ryhtyvät toimiin tähän suuntaan. Siksi pidämme tärkeänä myös valvontaa ja auditointia, jotta kaikki yksiköt pystyvät arvioimaan Ratkaisukeskuksen kautta saatavat tiedot erittäin hyvin. Seuraan myös näitä prosesseja tiiviisti." hän totesi.

Pezük totesi myös: ”Uskomme, että olemme rakentaneet liikenne- ja infrastruktuuriministeriömme näkemyksen mukaisen Solution Center -sovelluksella vilpitön ja terveen vuorovaikutuksen kansalaistemme kanssa. Näemme Ratkaisukeskuksen tärkeänä sovelluksena, joka määrittää kansalaistemme käsityksen organisaatiostamme.

Rautateiden YHT-, pää- ja aluejunien sekä kaupunkiliikenneverkoston matkustajaliikenteen johtava merkki TCDD Tasimacilik on allekirjoittanut uuden hakemuksen, jonka tavoitteena on parantaa asiakastyytyväisyyttä.

Ratkaisukeskus aloitti palvelun elokuussa 2021…

TCDD Transportation General Directorate kommunikoi matkustajien kanssa yhden kanavan kautta "Solution Center" -sovelluksella, jonka se otti käyttöön 4.

Call Center -viestintälinjaa 444 82 33 lukuun ottamatta sovellus, jossa kaikkia matkustajien pyyntöjä, valituksia ja ehdotuksia ohjataan yhden kanavan kautta, on tärkeä rooli nopeampien ja tehokkaampien ratkaisujen löytämisessä.

Matkustajat ovat osoittaneet suurta kiinnostusta sovellusta kohtaan, jota voi pyytää sosiaalisen median tilien, WhatsApp-viestintälinjan 0 (507) 321 82 33 kautta sekä Ratkaisukeskus-välilehden kautta, johon pääsee myös EYBİS-mobiilisovelluksen kautta.

Tavoitteena on palata 30 minuutin sisällä…

Solution Center -sovelluksella on aktiivinen rooli ratkaisujen löytämisessä ongelmiin matkustajille tarjoamalla vaivattomuudellaan sekä talon sisäisen viestinnän etuna.

Solution Center -sovelluksella monien kanavien kautta kulkeva ja toisiinsa integroitunut tieto arvioidaan, häiriöihin puututaan nopeasti ja prosessia on helppo seurata.

Asiointikeskuksen kautta tekemien kansalaisten hakemukset tallennetaan järjestelmään 5 minuutissa ja niihin pyritään vastaamaan 30 minuutissa, lukuun ottamatta tutkimusta vaativia tai tietylle ajanjaksolle leviäviä asioita.

Kansalaiset kommunikoivat kaikenlaisista ongelmista ratkaisukeskukseen…

Ratkaisukeskukseen tulee päivittäin noin 600 hakemusta.

Avupyyntöjen, kuten junaliikenteen, lipunmyyntimenettelyjen, kadonneiden tavaroiden, lisäksi järjestelmään välitetään pääasiassa kansalaisehdotuksia.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar